Akıllı saatimi değiştirdim (Huawei Watch GT 2 incelemesi)

0
805 Okunma

Huawei Watch GT 2 Classic Edition inceleme videosu ile karşınızdayız. Akıllı saatlerdeki klasik tasarımları ile dikkat çekmeye devam eden Huawei, Watch GT 2 serisinde karşımıza 3 farklı model ile çıkıyor. Tasarımı ile dikkat çekecek Huawei Watch GT 2 Classic Edition 42 mm‘nin detaylı incelemesini yapıyoruz.

Huawei Watch GT 2 Classic Edition inceleme

Akıllı saatlerde karşımıza çıkan spor tasarımdan uzak, klasik bir tasarıma sahip Watch GT 2, spor yaparken en yakın arkadaşınız olmanın yanı sıra, kolay arayüz tasarımı sayesinde sizlere keyifli bir akıllı saat deneyimi yaşatacak.

Huawei Watch GT 2 Classic Edition özellikleri

Huawei Watch GT 2 Classic Edition ile ilgili detaylara tasarımdan başlayacak olursak; daha önce de belirttiğimiz gibi spor bir tasarımdan ziyade klasik ve şık bir tasarım bizleri karşılıyor. 50 metreye kadar suya dayanıklı Watch GT 2 ile havuzda ya da açık denizde yüzerken kulaçlarınızı takip edebiliyorsunuz. Kalp atış hızınızın detaylı grafiğini çıkarabilen bu akıllı saat ile aynı zamanda oksijen miktarınızı ölçebilir, stres seviyenizi ve uykunuzu takip edebilirsiniz. Attığınız adımları saymanın yanı sıra, bulundurduğu birçok spor seçeneği ile aktiviteleriniz üstünde söz sahibi olabilirsiniz.

390×390 piksel çözünürlüğünde 1.2 inçlik amoled ekrana sahip akıllı saat, yüksek kaliteli 3D cam yüzü ile tasarlanmış. Huawei Watch GT 2 çerçevesiz ekranı ile dikkatleri üzerine toplarken, 29 gramlık ağırlığı ile size yük olmuyor.

Akıllı telefonunuza gelen bildirimleri kolayca takip edebilmenizin yanı sıra, müzik özelliği ile akıllı saatinizden müzik dinleyebilirsiniz. Saatiniz bluetooth kulaklığınız ile eşlendikten sonra akıllı telefonunuzda dinlediğiniz müzikleri saatinizden kontrol edebilme imkanı sunuyor.

215 mAh’lık bataryası ile 1 haftaya kadar pil ömrü sunan Huawei Watch GT 2 Classic Edition, kullanım alışkanlıklarınızdan batarya durumunuzun nasıl etkileneceği hakkında size bilgi veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz