Apple, 3 iPhone modelinin üretimini durdurdu! İşte o telefonlar

0
294 Okunma

Apple, dün akşam gerçekleştirdiği Glowtime etkinliğinde iPhone 16 serisini tanıttı. Yeni seride; iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelleri yer alıyor. Teknoloji devi, güncel modeller tanıtırken selef modellerin de üretimini durdurdu. Peki, Apple artık hangi iPhone modellerini üretmeyecek? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, 3 iPhone modelini üretimden kaldırdı

Apple, dün akşam gerçekleştirdiği Glowtime etkinliğinde iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerini tanıttı. Apple, yeni ürünlerini tanıtırken iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve iPhone 13 modellerini üretimden kaldırdı.

Firma, klasik hale gelen satış politikasını her sene uyguluyor. İzlenen politika, yeni modellerinin satın alınmasını teşvik etmek için yapılıyor. Öte yandan şirket, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modellerini indirimli bir şekilde satmaya devam ediyor.

Apple, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin üretimini durdursa da cihazları yetkili mağazalardan almak mümkün. Fakat pazardaki ürünlerin tükenmesinden sonra tekrardan satışa çıkmayacak. Ürünlere ulaşmak isteyen kişiler, ikinci el ürünü ya da güncel modeli satın almak zorunda olacak.

Apple etkinliği bitti: İşte tanıtılan her şey!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz