Apple’dan öğrencilere özel AirPods!

0
669 Okunma

Bildiğiniz gibi Apple öğrenciler için MacBook ve iPad alımlarında önemli avantajlar sunuyor. Bunlardan birisi olan ve uzun yıllar da devam eden kampanya bu yıl farklı bir ürün hediyesiyle geliyor. Normalde MacBook veya iPad alımlarında Beats’in kulak üstü kulaklığını hediye veren Apple, bu yıl kablosuz kulak içi kulaklığı olan AirPods hediye ediyor.

Apple AirPods müjdesi veriyor

Apple bu yıl öğrenciler ve akademisyenler için özel bir kampanya yapıyor. Eğitime özel fiyatlarla kampanya dahilinde bir Mac veya iPad satın alındığında tasarruf etmeyi sağlayan kampanya birçok kişinin ilgisini çekiyor.

Apple AirPods

ABD’de haziran ayında başlayan kampanya Türkiye için yeni başladı. Apple, bu yıl kendi ekosistemine katkıda bulunacak bir hamle yaparak, 2. nesil AirPods hediye edeceğini duyurdu.

Öğrenciler okul kimliği ile, akademisyenler ise çalıştığı kuruma ait bilgilerinin olduğu sayfaya doldurduğunda, Apple Store üzerinden istediği ürünü sepete ekleyebiliyor. Daha sonrasında karşısına AirPods kampanya sayfası çıkıyor ve istediği kampanyaya katılıyor.

Burada karşımıza birkaç seçenek çıkıyor. Kampanya dahilinde sunulan seçeneklerden ilki,  2. Nesil AirPods ve şarj kutusu direkt olarak ücretsiz sunuluyor olması.

İkinci seçenekte ise, eğer kablosuz şarj cihazına sahipseniz, ayriyeten 350 TL ödeyerek AirPods ve kablosuz şarj kutusunu satın alabiliyorsunuz. Eğer en son AirPods’a sahip olmak istiyorsanız ek olarak 799,99 TL ödeyerek aktif gürültü önleme özelliği de bulunan  AirPods Pro‘yu satın alabilirsiniz.

Apple AirPods Star Wars uzay gemisine dönüşürse

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz