Apple’dan Vision Pro için kötü haber geldi!

0
63 Okunma

Apple’ın ürünlerinin başarasındaki arka planın donanımlı çalışanları olduğu herkes tarafından biliniyor. Fakat zaman geçtikçe eski çalışanlar, yerini artık yenilerine devrediyor. Bugün ortaya çıkan habere göre Apple Vision Pro ekibine liderlik eden Dan Riccio, emekli olacak. Peki, Riccio’nun emekli olması Apple Vision Pro için değişikliklere neden olacak mı? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple Vision Pro ekibinin yöneticisi Dan Riccio emekli olacak

Apple cihazlarının popüler olmasından şirket yöneticilerinin ve çalışanlarının payı büyük rol oynuyor. Fakat hem yöneticiler hem de çalışanlar, belirli bir süre sonra emekli olmak zorunda kalıyor. Bugün Apple Insider tarafından yayınlanan habere göre Apple Vision Pro ekibinin yöneticisi Dan Riccio da artık emekli oluyor.

Dan Riccio’nun görevi bırakmasının ardından da yerine Donanım Mühendisliği Kıdemli Başkan Yardımcısı John Ternus geçecek. Vision Pro çalışmalarıyla ilgili olan rapor John Ternus tarafından Tim Cook’a devredilecek. Günlük işleyiş ise Mike Rockwell tarafından devam ettirilecek.

Bu değişikliğin henüz oldukça yeni bir cihaz olan Apple Vision Pro için bir değişikliğe neden olup olmayacağı tartışılıyor. Çünkü Dan Riccio, Apple’da 26 yıl geçirdi. Bu süreçte de önemli bilgi birikimi oluşturdu.

Fakat yerine geçecek John Ternus ve Mike Rockwell da Apple’da belirli kademelerde çalışmış ve artık görevlerine kıdemli devam eden kişiler olarak gösteriliyor. Bu nedenle Dan Riccio’nun ayrılmasının Vision Pro için nasıl bir değişiklik yaratacağını zaman gösterecek.

Apple Watch pil ömrünü uzatmanın yolları!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz