Arka Sokaklar “yeni sezonuyla” kaldığı yerden devam ediyor! İşte kadrosuna kattığı sürpriz isimler…

0
187 Okunma
Arka Sokaklar Yeni Sezon

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, merakla beklenen on dokuzuncu sezonuyla ekranlara geri dönüyor! Kadrosuna katılan sürpriz isimle beraber Arka Sokaklar yeni sezon ile diziseverlere yine soluksuz izleyecekleri bir macera sunmaya hazırlanıyor. Peki yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte sizler için derlediğimiz haberin detayları…

Arka Sokaklar yeni sezon kadrosu ve yayın tarihi

Yeni sezon öncesi, diziye dair heyecanı arttıran en büyük gelişmelerden biri, sevilen oyuncu Ebru Cündübeyoğlu’nun kadroya katılması oldu. Bu sürpriz transfer, dizinin yeni bölümlerinde yaşanacak olaylara yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Cündübeyoğlu’nun hangi karakterle diziye katılacağı ve hikâyeye nasıl etki edeceği de ayrı bir merak konusu.

Arka Sokaklar Yeni Sezon

Arka Sokaklar’ın altı yüz seksen birinci bölümü de yine heyecan ve gerilim dolu sahnelerle izleyici karşısında olacak. Konusu ise şöyle: Rıza Baba, Mesut ve Hüsnü, bir çete lideri olan Tefo’yu yakalamak üzereyken, Başsavcı Ramiz tarafından engellenir ve beklenmedik bir şekilde haksız suçlamalarla tutuklanırlar. Bu sırada Savcı Ramiz’in, yurt dışına kaçan Tefo’nun ortağı gibi davranması ekibi zor bir durumda bırakır. Şimdi ise, ekibin cezaevinden çıkıp çıkamayacağı merak konusu.

Efsane dizi Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor?

Bu karmaşık olaylar yaşanırken, İstanbul’da işlenen faili meçhul kadın cinayetleri şehri derinden sarsmaktadır. Ancak ekip, bu soruşturmanın dışında tutulmaktadır. Peki ekip bu cinayetler ve gelişen olaylar karşısında nasıl bir adım atacak?

Yeni sezonda Arka Sokaklar ekibini birçok sürpriz bekliyor. Emniyet Müdürü Candan Ceylanlı’nın ekibe katılmasıyla dengeler değişirken, Rıza Baba ve ekibi kendilerini yeni ve zorlu olayların ortasında bulacak. Candan Müdür’ün gelişiyle birlikte ekibin dinamiklerinde neler değişecek, hangi yeni mücadeleler onları bekliyor?

13 Eylül Cuma akşamı Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak Arka Sokaklar yeni sezon, izleyicilerine gerilim dolu bir seyir vadediyor. Her sezon olduğu gibi bu yıl da heyecan ve aksiyon kaldığı yerden devam edecek!

Yeni sezonda da izleyicilerini yalnız bırakmayan Arka Sokaklar’ın kadrosunu nasıl buldunuz? Bu sezonun da yakından takipçisi olacak mısınız? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizlerle ve okurlarla paylaşabilirsiniz. Yorumlarda buluşalım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz