BaByliss’in buharlı saç düzleştiricisini denedim ?

0
538 Okunma
babyliss-in-buharli-sac-duzlestiricisini-denedim

Herkese merhaba Pembe Teknoloji izleyicileri. Bu videomuzda inceleme konuğumuz BaByliss’in buharlı saç düzleştiricisi. Güçlü özellikleri ile öne çıkan saç düzleştirici mükemmel kuaför salonu performansı için tasarlanmış. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Satın almak için: https://app.hps.im/d7ct/kjc2aw2g

BaByliss ST595E Steam Lustre Styler buharlı saç düzleştirici

Saçlarınızı tıpkı bir kuaför salonundaki gibi bir şekillendirme sonucu elde edebilmeniz için tasarlanan BaByliss buharlı saç düzleştirici, kutusundan bir taşıma kılıfı ile çıkıyor. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan düzleştirici, her saç tipinde güvenle kullanılabilir.

Saça parlak ve pürüzsüz bir düzleştirme etkisi sağlayan Babyliss buharlı saç düzleştirici, gelişmiş 360° surround buhar teknolojisi sayesinde pürüzsüz sonuçlar elde edebilmeniz için tasarlanmış. Ayrıca saç düzleştirici içerisinde bulunan çıkarılabilir tarak ile kalın saçlarda bile düzleştirme yapmanızı kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Advanced Ceramics ısıtma sistemine sahip olan Babyliss saç düzleştirici, 15 saniyede hızlı ısınma sağlarken ısıyı sabit tutmaktadır. Bunun yanı sıra otomatik kapanma özelliği ile ekstra güvenlik sağlar. 170-210°C arasında 5 farklı ısı ayarına sahip olan cihazın 36 mm genişliğindeki seramik plakaları bulunmaktadır.

BaByliss saç düzleştiricisinin 30 ml su haznesi bulurken 2,5 metre uzunluğundaki kablosu ile geniş mesafede bile kolay kullanım sağlar. Dönen mekanizması kablonun içindeki tellerin kırılmasını, kopmasını önler.

BaByliss ST595E Steam Lustre Styler buharlı saç düzleştirici Teknik Özellikleri
– 360 ° buhar teknolojisi
– 2 buhar ayarı
– Seramik kaplamalı 36 mm genişliğinde esnek düzleştirme plakaları
– 30ml su haznesi
– Çıkarılabilir tarak aparatları
– Advanced Ceramics ™ ısıtma sistemi
– 5 sıcaklık ayarı: 170 ° C – 210 ° C arasında
– Otomatik kapanma
– Isıtma plakaları için silikon koruma başlığı
– Isı koruma mat malzemesi
– 2,5m döner kablo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz