Bose, yeni kulaklık modeliyle Apple’a meydan okuyor!

0
38 Okunma
Bose QuietComfort Earbuds 2

Bose, yeni kulaklık modeli QuietComfort Earbuds 2 ile Apple’ın AirPods 4 modeline güçlü bir rakip olmayı hedefliyor. Aktif gürültü engelleme (ANC), uzun pil ömrü ve tasarımıyla öne çıkan bu kulaklık, kaliteli bir ses deneyimi sunmayı hedefliyor. İşte üç farklı renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkan QuietComfort Earbuds 2 hakkındaki haberimizin detayları…

QuietComfort Earbuds 2 özellikleri ve Apple AirPods 4’e meydan okuyan fiyatı

Bose, ikinci nesil QuietComfort Earbuds modelinde bir dizi etkileyici özellikle karşımıza çıkıyor. Yeni model, sekiz buçuk saate kadar pil ömrü sunarken, şarj kutusu tam dolduğunda bu süreyi daha da uzatıyor. Ayrıca, hızlı şarj desteği sayesinde yalnızca yirmi dakikalık şarjla üç saate kadar kullanım imkânı sunuluyor. IPX4 sertifikası ile suya ve tere karşı dayanıklı olan kulaklık, spor ve günlük kullanım için ideal bir tercih.

Bose QuietComfort Earbuds 2

Bluetooth 5.3 bağlantısıyla donatılan cihaz, çok noktalı bağlantı desteği sayesinde aynı anda birden fazla cihaza bağlanabiliyor ve kesintisiz geçişler sağlıyor. Ayrıca, oyun tutkunları için düşük gecikmeli ses modu sunan kulaklık, dokunmatik kontroller ve Bose QC Earbuds uygulaması üzerinden özelleştirilebilen ayarlarla kullanıcı dostu bir deneyim vadediyor.

AirPods 4 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Siyah, beyaz ve mor renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkan Bose’un bu yeni kulaklıkları, diğer markalardan ayrılan bazı özelliklerle dikkat çekiyor. Örneğin, telefonunuzun kamerasını uzaktan kontrol edebileceğiniz remote selfie gibi yazılım yenilikleri bu modelde mevcut. “Hey headphones” komutuyla sesli asistanları etkinleştirme yeteneği de bu modelin öne çıkan fonksiyonları arasında yer alıyor.

Bose QuietComfort Earbuds 2

Bose QuietComfort Earbuds 2, Apple’ın AirPods 4 modeliyle aynı fiyat olan yüz yetmiş dokuz dolar etiketiyle satışa çıkıyor. Her iki model de fiyat açısından aynı seviyede olsa da, tasarım olarak birbirinden farklılaşıyor. Bose’un silikon uçlu tasarımı, daha iyi bir yalıtım sunarken, AirPods 4 açık tasarımıyla konforu hedefliyor.

Peki Apple’a rakip olan bu yeni model hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Özelliklerini ve fiyatını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz