Chris Hemsworth’dan çocuklar için stres yönetimi eğitimi

0
888 Okunma
çocuklar için stres yönetimi eğitimi

Chris Hemsworth Instagram üzerinden de aktardığı gibi kendi çocukları üzerinde uyguladığı çocuklar için stres yönetimi eğitimi verecek.  Herhangi bir olayda gösterdiği duyarlılık ile dikkatleri üzerine çeken yetenekli oyuncu Chris Hemsworth şimdi de kendi çocukları üzerinde uyguladığı bir meditasyon yöntemini Instagram üzerinden takipçileri ile paylaşmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bildiğiniz gibi Corona virüsü sebebiyle birçok kişi ailesi ile birlikte evlere kapandı.

çocuklar için stres yönetimi eğitimi-01

Chris Hemsworth çocuklar için stres yönetimi eğitimi verecek

Bu karantina günlerinde evde olan herkes bir şekilde kendisini rahatlatmaya ve ailesiyle daha verimli vakit geçirmek istiyor. Ünlü Marvel oyuncusu Chris Hemsworth da bu süreçte çocukları için faydalı olduğunu düşündüğü stres yönetimi ve benzeri önerileri içeren bir yayın paylaşacağını duyurdu.

Instagram üzerinden paylaşım yapan Hemsworth, bu gibi durumlarda çocuklarda stres yönetimi, endişe ile baş etmek ve meditasyon gibi konularda eğitim içeren paylaşımları kendi fitness uygulaması üzerinden yapacak.

Pazar gününden itibaren kendi çocuklarının da üzerinde kullandığı yöntemleri uygulamak için kamera karşısında geçecek olan ünlü oyuncu bu rehberliği de ücretsiz olarak sunuyor. Üç çocuk babası olan Hemsworth, cumartesi günü Instagram hesabından bu yayınları sağlık ve fitness uygulaması Centr aracılığı ile sunacağını aktardı.

Centr uygulaması bildiğiniz gibi Chris Hemsworth’un geçen yıl piyasaya sürdüğü bir sağlık ve fitness uygulaması. Normalde ücretli olarak sunulan uygulamanın ücretsiz bir deneme sürümü de bulunuyor. Hemsworth da bu uygulama üzerinden bu 5 Nisan Pazar gününden itibaren ücretsiz çocuklar için rehberlik eğitimi yayınları yapacak.

Karantinada fotoğrafçılık: Profesyoneller Instagram’da!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz