Disney Plus, Hulu ve Max platformları birleşiyor mu?

0
1.020 Okunma
Disney Plus Hulu Max

Dünya genelinde milyonlarca izleyiciye ulaşan dev prodüksiyon şirketi The Walt Disney Company’nin yönetimindeki dijital içerik platformu Disney Plus, son dönemde önemli değişikliklerde bulunuyor. Kullanıcılar için var olan yeni değişikliğe bir yenisi daha ekleniyor. Bu sefer Hulu ve Max platformları da dâhil… İşte sizler için derlediğimiz haberin detayları…

Disney Plus, Hulu ve Max platformları için yeni dönem başlıyor

Geçtiğimiz dönemde özellikle Hulu’nun tamamını bünyesine dâhil ederek içerik çeşitliliğini arttıran Disney, izleyicilere tek bir platformdan hem Disney Plus’ın hem de Hulu’nun içeriklerine ulaşma fırsatı sunmuştu. Bu birleşmeyle birlikte şirket, hizmet sunduğu kullanıcıların içeriklere tek bir platform üzerinden erişebilmesini sağlamış oldu. Böylece kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirdi.

Disney Plus Hulu Max

Ayrıca, Disney Plus’ın yanı sıra Hollywood’un bir diğer prodüksiyon şirketi olan Warner Bros. da geçtiğimiz dönem Discovery ile güçlerini birleştirerek içerik dünyasında önemli bir hamle yapmıştı. Bunun sonucunda, HBO Max ve Discovery Plus gibi önemli platformlar, MAX adı altında tek bir çatı altında toplandı. Bu da izleyicilere, Warner Bros.’un geniş içerik yelpazesine, tek bir platform üzerinden erişebilme imkânı sundu.

Geçtiğimiz günlerde ise yapılan resmî açıklamalarla; Disney Plus, Hulu ve MAX platformlarında bulunan tüm içeriklerin artık tek bir platformdan erişilebilir olacağı duyuruldu. Yapılan bu değişiklik, kullanıcıların her üç platformun tüm içeriklerine tek bir ücret karşılığında erişebileceği anlamına geliyor. Ancak, detaylar henüz netleşmemiş durumda.

Warner Bros. Discovery’nin küresel yayın CEO’su JB Perrette, bu yeni platformla birlikte içerik çeşitliliğinin artacağı ve daha fazla aboneye erişim sağlanacağı yorumunda bulundu. Ayrıca, kullanıcıların en iyi içeriklere erişim sağlayacağına olan inancını da vurguladı. Yeni platformda, reklamlı ve reklamsız olmak üzere iki abonelik seçeneği bulunacak. İlerleyen dönemlerde ise ABD’de kullanıma sunulması hedefleniyor. Bu iş birliği, dijital içerik dünyasında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Peki film ve dizi tutkunları olarak Disney Plus, Hulu ve Max platformlarının yapmış olduğu bu yenilik hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Filmseverlerle birlikte yorumlarda buluşalım…

Göz atmak isteyeceğiniz diğer bir haberimiz:

Alacakaranlık serisinin Bella’sı Kristen Stewart yeni vampir filmiyle geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz