Işığı 60 yıl sönmeyen akıllı lamba!

0
629 Okunma

Bir ev aleti satın alırken ilk olarak pratikliğine ve kullanım kolaylığına bakıyoruz. Hayatımızı kolaylaştıracak ürünler satın almak hem günümüzü daha verimli hale getiriyor hem de kendimize daha fazla zaman ayırabiliyoruz. Ev aletlerinin pratikliği kadar insanların sağlığı için de uygun olması gerekiyor. Dyson yeni modelleriyle bu konunun üzerine gitmiş gibi duruyor.

Yeni Dyson ürünleri arasında akıllı lamba ve masaüstü hava temizleyicisi öne çıkıyor. Bu ürünlerden akıllı lamba özellikle gün içinde doğru ışığı sağlamak için geliştirilmesiyle öne çıkıyor. Ayrıca gün ışığını taklit edebilen lambanın refakatçi uygulaması da var. Hem akıllı telefon üzerinden hem de kendinden kontrol edilebilen akıllı lambanın dokunmatik sensörlerinin oldukça başarılı bir şekilde çalıştığı söyleniyor.

LED’leri 60 yıl boyunca sağlam kalabilen akıllı lamba aynı zamanda USB-C girişine sahip. Böylece kolay ve hızlı bir şekilde şarj edilebiliyor.

Dyson akıllı hava temizleyicisi ise hava akışının yönünü değiştirebilen bir yeteneğe sahip. Masada oldukça az bir yer kaplayan cihaz uzaktan kumanda ile kontrol ediliyor. HEPA filtreli hava temizleyici kirlerin ve mikropların yüzde 99.97’sini yakalayabilme özelliğine sahip.

Söz konusu ürünlerin çok da uygun fiyatlı olduğunu söyleyemeyiz. Akıllı lamba 450 sterlinden, hava temizleyici ise 500 sterlinden başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Kadın girişimciler yarışacak, kadınlar kazanacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz