Elon Musk, koruma ordusu ile geziyor! Suikast girişimi mi bekliyor?

0
92 Okunma

Dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk, sosyal medya hesaplarından yaptığı çıkışlarla dikkat çekiyor. Musk, birçok farklı sanatçıya ve siyasetçiye karşı gündem yaratacak paylaşımlar yapıyor. Bunun dışında ABD seçimleri öncesinde tarafını belli ederek Donald Trump’a destek veriyor. Bu nedenle Elon Musk ‘ın birçok kişi tarafından hedef haline geldiği düşünülüyor ve güvenliğini üst seviyeye çıkarmak için gerçek bir özel koruma ordusu ve sağlık görevlisiyle geziyor.

Elon Musk, suikaste uğramak istemiyor

Dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra eskisine göre daha popüler hale gelmeye başladı. İş insanı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla siyasetçilere, ünlülere ve birçok rakip firmaya adeta kafa tutuyor.

Temsili

Bunun dışında ayrıca ABD Başkanlık Seçimi öncesinde de Donald Trump’a verdiği destekle de adından söz ettiriyor. İş insanı, birçok kez Donald Trump ile karşılıklı diyaloga girdi ve Kamala Harris’i desteklemediğini açıkça belirtti.

Tüm bu durumlar ise Musk’ın güvenliğinin tehlikede olmasına neden oluyor. Elon Musk, tehlikeyi ortadan kaldırmak ve güvenliği sağlamak için yanında 20 kadar silahlı özel koruma ve 1 adet de sağlık çalışanı bulunduruyor. Özel korumalar ve sağlık çalışanı, her an Musk ile senkronize hareket ediyor. Herhangi bir güvenlik tehditi yaşamasına karşı iş insanına güvenli bir alan sağlıyor.

Öte yandan Elon Musk‘ın 2018 yılında kendine ait bir Gizli Servis kurduğunu ve buradaki çalışanlarının kendisine bir CEO’dan çok siyasetçi gibi davranarak güvenliğini sağladığı da belirtiliyor. Yanında gezdirdiği koruma ordusunun da buradan temin ettiği muhtemel görünüyor.

Donald Trump’tan açıklama geldi: Elon Musk resmen siyasete giriyor!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz