Elon Musk’tan X TV geliyor: YouTube rakibi olacak

0
162 Okunma

Elon Musk, eski adıyla Twitter yeni adıyla da X’i satın aldıktan sonra platformu başta sonra değiştirdi. Ünlü iş insanı şimdi de yeni bir adım atarak X üzerinden erişilebilecek “X TV” adından yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor. X TV, adından da belli olduğu gibi kullanıcılarına çeşitli dizi, film ve programlar sunacak. Peki, X TV için detaylar neler? Habere hep birlikte göz atalım.

Elon Musk’ın sahibi olduğu X TV, YouTube rakibi olacak

Elon Musk, kısa süre önce X hesabından yaptığı bir paylaşımda YouTube benzeri bir TV uygulamasının arayüzünü paylaşmıştı. Ünlü iş insanı şimdi de X TV adını verdiği uygulamanın beta sürümünü paylaştı. Böylece paylaşılan uygulama arayüzünün X TV olduğu ortaya çıktı.

Yalnızca X (Twitter) hesabı üzerinden giriş yapılabilen uygulamada film, dizi ve canlı etkinlikler yer alacak. Platform, arayüz ve içerik bakımından YouTube ile benzerlik gösterecek. X TV, bu bakımdan YouTube için rakip olacak. Uygulamanın YouTube’a göre daha az reklam barındırması bekleniyor.

Apple Watch X için ne bekliyoruz? İşte tüm bilinenler

Öte yandan Elon Musk, yeni uygulaması için içerik anlaşmaları yapıyor. Social Media Today tarafından bugün yayınlanan habere göre X TV’de Khloe Kardashian, Paris Hilton ve Don Lemon gibi dünyaca ünlü isimlerin programları yer alacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz