Epic Games artık mobilde de ücretsiz oyunlar sunmaya başlayacak!

0
25 Okunma
Epic Games Mobilde Ücretsiz Oyun

Epic Games, şimdi de mobil cihazlarda ücretsiz oyun kampanyasıyla dikkat çekiyor! Bilgisayardaki başarılı ücretsiz oyun kampanyasını mobil cihazlara taşımaya hazırlanan Epic Games, oyun dünyasında önemli bir adım daha atıyor. İşte heyecan veren bu haber hakkındaki detaylar…

Epic Games mobilde ücretsiz oyun ile yelpazesini genişletiyor!

Epic Games’in dijital mağazası, her Perşembe günü oyunculara yeni bir ücretsiz oyun hediye ediyor. Bu oyun, bir hafta boyunca kütüphaneye eklenebilir durumda kalıyor. Bir kez eklediğinizde ise oyun sonsuza kadar sizin oluyor, hiçbir ek ücret veya süre sınırlaması olmadan.

Epic Games Mobilde Ücretsiz Oyun

Unreal Fest etkinliğinde açıklanan yeni gelişmeye göre ise, Epic Games artık mobil mağazasına da ücretsiz oyunlar ekleyecek. Şirketin CEO’su Steve Allison, 2024 yılının son çeyreğinde, mobil mağazada üçüncü taraf oyunların yer alacağını ve bu oyunların ücretsiz olarak sunulacağını duyurdu. İlk etapta on ila elli arasında mobil oyunun yer alacağı tahmin ediliyor.

Epic Games bu haftaki ücretsiz oyunlarını belirledi! Hangi oyunlar var?

Bilgisayar platformunda her hafta ücretsiz oyun sunma stratejisi, Epic Games Store’un kullanıcı kitlesini genişletmede büyük bir rol oynamıştı. Şimdi bu model, Android ve iOS cihazlara da uygulanacak. Haftalık olarak sunulacak ücretsiz oyunlar, mobil oyuncuları Epic Games ekosistemine çekmeyi hedefliyor.

Epic Games, mobil cihazlarda üçüncü taraf mağazalara getirilen kısıtlamalar konusunda Apple ve Google ile hukuki mücadelesine devam ederken, mobil mağazada sunduğu bu yeni kampanya ile oyunseverlere yeni bir alternatif sunmayı planlıyor.

Epic Games Mobilde Ücretsiz Oyun

Sonuç olarak, Epic Games’in bu yeni hamlesi, mobil oyun dünyasında yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

Peki siz platformun sunmuş olduğu ilgili kampanyayı mobile de taşıması hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizin platformda en beğendiğiniz veya tavsiye edeceğiniz oyun hangisi? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz