EVİN AMBİYANSI DEĞİŞTİ? (Philips Hue inceleme)

0
485 Okunma

Günümüz değişen teknolojileri ile birlikte etrafımızdaki tüm cihazlar akıllı hale gelmeye başladı. Bunlardan biri de tabiki evlerin vazgeçilmezleri olan ışıklandırma sistemleri. Philips Hue inceleme videosu ile akıllı bir ampulün evinizin havasını nasıl değiştirdiğine yakından bakıyoruz. 

Bizim incelediğimiz Philips Hue White and Color Ambiance Başlangıç seti E27 modelinin dışında Philips Hue ailesinde farklı başlangıç seti ve ampuller de bulunduğunu hatırlatalım. 

Philips Hue inceleme!

Philips Hue beyaz ve renkli ortam başlangıç kiti içinde üç adet ampul bulunuyor. 16 milyondan fazla renk seçeneği olan Philips Hue ile evinizi çok kısa sürede bir parti alanına çevirebilirsiniz. Kendiniz için belirlediğiniz favori ışığı ayarladığınızı daha sonrasında tekrar kullanmak için kaydedebilirsiniz. Şimdi sözü uzatmadan sizi inceleme videosu ile baş başa bırakalım…

Philips akıllı ampuller televizyon izleme ya da müzik dinleme zevkinizi artırabilmek için ambiyansa göre hareket edebiliyor. Böylece ritme ayak uyduruyor.

Güne enerji ile başlamak için parlak beyaz ışığı kullanabilir, gece ise sarı ışığı kullanarak sakinleşebilirsiniz. Akıllı telefonunuza kurduğunuz Hue uygulaması sayesinde evde olmadığınız zamanlarda ışığı kapatıp kapatmadığınızı kontrol edebilir, açık bıraktığınız ışıkları kapatabilirsiniz. Ayrıca ampullere sesinizi tanımlayıp sesli komut verebiliyorsunuz.

Gün doğumunu taklit edebilen Philips Hue akıllı ampuller bu sayede doğal bir şekilde uyanmanıza yardımcı oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz