Facebook İstasyon Türkiye’de

0
158 Okunma

Facebook İstasyon, Türkiye’deki faaliyetlerine başladı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Facebook ve Habitat Derneği’nin ilk topluluk merkezi olan İstasyon, ülke ekonomisini artırmaya odaklanıyor.

Facebook İstasyon Türkiye’de açıldı

Türkiye’deki insanları, toplulukları ve işletmeleri bir araya getiren Facebook İstasyon, onlara ihtiyaç duydukları büyüme konusunda yardımcı olacak. Ayrıca, gereken becerilere ve kaynaklara ulaşması konusunda da destek olacak.

Facebook İstasyon, Türkiye toplumunun ve ekonomisinin dijitalleşmesine odaklanan bir dizi farklı eğitime, programa ve atölye çalışmasına ev sahipliği yapacak. Farklı toplulukları ve sosyal grupları bir araya getirerek fikir paylaşımında bulunmaları sağlayacak olan İstasyon ayrıca gruplara fiziksel bir alan da olacak. Ayrıca, ülkedeki işletmelere küresel pazarlara ulaşmaları ve iş arayışında olan bireylere iş bulmaları için de destek olacak.

Facebook Türkiye Ülke Direktörü Derya Matraş, Facebook’un insanların, toplulukların ve KOBİ‘lerin teknolojiyi kullanarak başarılı olmaları için daha çok şey yapmak istediğini dile getirdi.

Facebook Türkiye Kamu Politikaları Departman Başkanı Çağatay Pekyörür de Türkiye’deki 35 bin kişiye eğitim vereceklerini söyledi. Ayrıca Pekyörür, girişimlerin yalnızca İstanbul ile sınırlı kalmayacağını belirtti.  TOBB ve Habitat iş birliğiyle, Türkiye’nin sekiz farklı ilinde daha bölgesel topluluk merkezleri açılacak. Gaziantep, Denizli, Samsun, Antalya, Diyarbakır, İzmir, Ankara ve Kayseri’deki bu topluluk merkezlerinde işletmelere destek verilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz