Facebook’ta artık daha az reklam görebileceğiz!

0
155 Okunma

Sosyal medya devi Facebook’a yeni bir özellik geliyor! “Geçmişi Temizle” butonu sayesinde kullanıcılar sayfalarında daha az reklam veya öneri görecekler. Gelen bu özellik ile birlikte kullanıcılar internette inceledikleri ürünlerin geçmişlerinden silebiliyor.

facebookta-artik-daha-az-reklam-gorebilecegiz-1

Geçmişi temizle özelliği sayesinden kullanıcılar tarafından daha önceden aranan bir ürün daha sonra Facebook sayfalarında karşılarına çıkması engellenecek. Bu olayın önüne geçilebilecek. Ayrıca bundan sonra Facebook’un dışındaki hareketler bölümü üzerinden kullanıcıların bilgilerine erişmesi, bilgilerini indirmesi ve gelecekteki bir sonraki adımlara karar vermesi mümkün olabilecek.

Facebook kullanıcıları için olumlu gelişme olan bu yeniliğin şirketin CEO’su Mark Zuckerberg tarafından imzalı bir şekilde yayınlanan blog yazısıyla resmen onaylandı.

Oppo F15 tanıtıldı!

Konuyla ilgili Mark Zuckerberg ne dedi?

facebookta-artik-daha-az-reklam-gorebilecegiz-2

Mark Zuckerberg blog yazısında şu ifadelere yer verdi. “Facebook’un dışındaki hareketler bölümü, şeffaflık ve kontrol konusunda yeni bir seviyeyi temsil ediyor. Bunu mümkün kılabilmek için bazı sistemlerimizi yeniden inşa etmemiz gerekti. Bu nedenle çalışmalarımız biraz zaman aldı.” dedi.

Ayarlar kısmına yeni eklenen “geçmişi temizle” butonu sayesinde, “Facebook’un dışındaki hareketler” bölümüne girip hangi sitelerin sizlerle etkileşim halinde olduğunu görebilmeniz mümkün.

Cristiano Ronaldo Instagram’da 200 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz