Google, Gmail kullanmayı kolaylaştırıyor!

0
340 Okunma
google gmail yeni özellik

Kurumsal ve akademik hayatın vazgeçilmezi olan Gmail’de günde milyonlarca mail alıcısına ulaşıyor. Google, Gmail platformunu günden güne iyileştirmeye ve kullanıcılarına zaman kazandırmaya devam ediyor. Herkesin bir Gmail hesabı bulunduğu bu günlerde herkesin ortak bir derdi var. Gelen mailleri cevaplamak. İşte Google, gelen mailleri daha hızlı nasıl cevaplayabileceğimizi düşündü ve yepyeni bir fikirle geldi…

Google, Gmail için maillerinizi daha hızlı cevaplamanıza izin veriyor!

Android kullanıcıları Gmail uygulamasında gelen maillerine cevap verirlerken yeni bir pencere açıyor. Bu yeni pencere kullanıcılar için pek de hızlı bir seçenek değil. Bu sebeple Google, henüz Android kullanıcılarına getireceğini söylediği bu yeni özellikte çok daha hızlı bir yol üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

google gmail cevaplama

Google, Android’deki Gmail’de artık mail cevaplarken cevap ekranının ayrı bir pencere olarak değil, gelen mailin altındaki küçük pencere aracılığı ile gerçekleştirilebileceğini duyurdu. Bu sayede mail cevaplamak için yeni bir pencere açmanıza gerek kalmayacak. Yani kullanıcılar artık daha hızlı bir şekilde gelen maillerine dönüş yapabilecekler. İşte yeni gelecek özellik sizinle aşağıda paylaştığımız ekran fotoğrafı gibi olacak…

google gmail özellik cevaplama

Yeni gelecek özelliğin oldukça beğenileceği düşünülüyor. Ayrıca bu kutucuğa sığmayacak kadar uzun bir mail atmak istiyorsanız köşede bulunan ekranı genişletme butonunu kullanarak daha geniş bir alan açabilirsiniz. Google ayrıca bu özelliğin Android kullanıcılarına geleceğini duyurdu fakat iOS kullanıcıları için bir haber vermedi. Aynı zamanda bu özelliğin 2024 yılının sonlarına doğru kullanılabileceği de verilen bilgiler arasında bulunuyor.

Bu özellik daha önceden 2024 yılının Mayıs ayında duyurulmuştu ve hatta bazı kullanıcılar için erişilebilir bile olmuştu. Görünüşe göre bu özellik test aşamasını geçmiş ve küçük cevaplama penceresi bütün kullanıcılarına bu yıl sonunda ulaşılabilir olacak gibi gözüküyor.

Spam e-postalardan bıktınız mı? Google’ın Gmail kullanıcıları için yeni hazırlıkları var

Peki siz yeni gelecek bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz de Gmail platformunu kullanıyor musunuz? Sizce yeni gelecek olan bu özellik daha hızlı bir yol sunacak mı? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz