Google Lens ile alışverişler kolaylaşacak!

0
726 Okunma
Google Lens

San Francisco’da düzenlenen Google I/O etkinliğinde birçok Google ürünü yepyeni özellikleriyle karşımıza çıktı. Google araçlarında kullanılan yapay zeka, hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Bir süredir adından bahsettire Google Lens ile ilgili gelişmeler var. Yeni gelişmeler özellikle kadınların ilgisisini çekecek.

Google Lens ile aradıklarınızı kolayca bulabileceksiniz

Google I/O etkinliğindeki en güzel haber, artık Lens özelliklerinden her hangi bir aracıya ihtiyaç duymadan kullanabileceğiz. Bu özellik telefonların kamerasına standart olarak eklenecek ve zamanla tüm akıllı cihazlarda kullanılabilir hale gelecek.

Bu özellik ile artık aradığınız her şeyi görüntüleyerek internet üzerinden bulabileceksiniz. Kameranızı açıp ürünlerin veya binaların üzerine tuttuğunuzda çeşitli öneriler ve duyurular alabileceksiniz. Sinema veya tiyatro gibi etkinlik afişlerinden davet videoları izleyebilir hatta tarihi bir binaya yada eşyaya kameranızı tuttuğunuz da birçok bilgiye anında ulaşabilirsiniz.

Google lens

 

Biz kadınlar için en güzel özelliği ise aradığınız veya beğendiğiniz bir ürünü görüntüleyerek internet üzerinden kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Örneğin, dışarıda görüp beğendiğiniz bir ayakkabının fotoğrafı ile internet üzerinden aynısı ve benzerlerini başka hiçbir şey yapmadan bulabileceksiniz. Özellikle alışverişlerinide çok işinize yarayacak bu özelliği şimdilik LG, Motorola, Xiaomi, Sony, Nokia, Transsion, TCL, OnePlus, BQ, Asus ve tabi ki Google Pixel serisi telefonlarınızda kullanabileceksiniz. bu listede Samsung’un olmaması da oldukça dikkat çekici.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz