Honor Watch 5 tanıtıldı: 15 günlük pil ömrüne sahip

0
306 Okunma

Honor, Berlin’de gerçekleşen IFA 2024 etkinliğinde yeni ürünlerini duyurmaya devam ediyor. Teknoloji devi, 15 günlük pil ömrüne sahip yeni akıllı saati Honor Watch 5’i tanıttı. Peki, Honor Watch 5 teknik özellikler neler? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Honor Watch 5 teknik özellikleri ve tasarımı

Honor, bugün yeni akıllı saati Honor Watch 5 modelini duyurdu. Honor Watch 4’ün halefi olan model, güçlü donanımı ve pil ömrüyle dikkat çekiyor. Yeni akıllı saat; 1,85 inç büyüklüğünde, 450 x 390 piksel çözünürlüğünde ve 1.000 nite tepe parlaklığına ulaşabilen AMOLED ekrana sahip.

Akıllı saat, 4,800 mAh pili sayesinde 15 günlük kullanım ömrü sunuyor. Cihaz, müzik depolamak için de 4 GB dahili depolama alanıyla geliyor. Yazılım tarafında ise Honor‘un MagicOS 8 var.

Android 15 resmî olarak duyuruldu: Hangi telefonlar güncelleme alacak?

5ATM direncine sahip saat, su geçirmez özelliği sayesinde yüzerken de kullanılabiliyor. Cihazın bunun dışında ek olarak Bilimsel Uyku Yöntemi, Sağlıklı Sabah Raporu ve Hızlı Sağlık Taraması gibi özellikleri de bulunuyor. Siyah, beyaz ve yeşil renk seçenekleri bulunan saatin fiyatı ve pazara çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz