“Geleneksel Salı günü tanıtımları” ile Huawei Nova 13 serisinin tanıtım tarihi tahmin edildi!

0
93 Okunma
Huawei Nova 13 Serisi

Huawei, teknoloji dünyasında büyük bir heyecan oluşturdu. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında Nova 12 serisini tanıtan marka, şimdi kullanıcıların gözünü Nova 13 serisine çevirmiş durumda. Son gelen sızıntılar ise bu bekleyişi daha yakın bir tarihe getiriyor. Peki Huawei Nova 13 serisi çıkış tarihi ne zaman? İşte sizler için derlediğimiz ilgili haberin detayları…

Huawei Nova 13 serisi çok yakında aramızda!

Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo’da UncleKanshan isimli bir kullanıcının paylaştığı bilgiler, bu iddiaların temelini oluşturuyor. Kullanıcı, Huawei Nova 12 serisinde yapılan indirimlerin 20 Ekim 2024’te sona ereceğini belirtiyor. Bu tarih sonrası, Huawei’nin geleneksel Salı günü tanıtımlarını dikkate alarak, birçok teknoloji meraklısı 22 Ekim Salı günü Huawei Nova 13 serisinin tanıtılacağını düşünüyor.

Huawei Nova 13 SerisiHuawei, daha önce de ürünlerini genellikle Salı günleri piyasaya sürdü. Mate XT serisi 10 Eylül Salı günü tanıtılmış ve aynı günde Apple’ın iPhone 16 lansmanı gerçekleşmişti. Ayrıca, Huawei Watch GT 5 serisi de yine bir Salı günü, 24 Eylül’de tanıtıldı. Bu nedenle, Nova 13 serisinin 22 Ekim’de gelmesi oldukça olası görünüyor.

Huawei, Apple’ı Çin pazarında yine geride bıraktı!

Huawei Nova 13 serisiyle ilgili gelen ilk bilgilere göre, cihaz dört farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek: Siyah, yeşil, mor ve beyaz. Tasarımın yanında, teknik özellikler de dikkat çekici. Cihazda, altmış megapiksel ön kamera ve elli megapiksel arka kamera olması bekleniyor. Bu da selfie ve fotoğraf tutkunlarını heyecanlandıracak bir gelişme.

Huawei, bu seride 5G destekli Kirin 9010 işlemcisiyle performans konusunda da iddialı. Hem hız hem de bağlantı kalitesi açısından rakiplerine meydan okuyacak gibi duruyor.

Huawei Nova 13 Serisi

Huawei, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da akıllı telefon pazarına yön vermeye devam ediyor. Nova 13 serisi, işlemcisi, kamera yetenekleri ve farklı renk seçenekleriyle dikkatleri üzerine çekmeye aday. Sızdırılan tanıtım tarihi doğru çıkarsa, 22 Ekim’de bu yeni modeli daha yakından tanıma fırsatı bulacağız.

Peki siz gelecek olan bu yeni seri hakkında neler düşünüyorsunuz? Özelliklerini ve renk seçeneklerini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz