Pixar’ın süper kahraman ailesi 20 yıl sonra yeniden ekranlara dönüyor!

0
309 Okunma

Pixar’ın efsanevi animasyon serisi İnanılmaz Aile, 3. filmiyle geri dönüyor. 2004 yılında vizyona giren ilk filmle büyük bir hayran kitlesi kazanan seri, 2018’deki İnanılmaz Aile 2 ile başarısını pekiştirmişti. Aradan geçen 20 yılın ardından Pixar, D23 2024 etkinliğinde İnanılmaz Aile 3’ün resmen yapım aşamasında olduğunu duyurdu. Bu yeni film, süper kahraman ailesini yeniden izleyiciyle buluşturacak.

İnanılmaz Aile 3 İçin Beklentiler Yüksek

D23 2024 etkinliği, Disney ve Pixar hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı. Pixar’ın resmi X hesabından yapılan paylaşımda, İnanılmaz Aile 3’ün resmi olarak yapım aşamasında olduğu açıklandı. Filmin yönetmen koltuğunda, önceki iki filmin de yönetmeni olan Brad Bird yer alıyor. Ancak, filmin ne zaman vizyona gireceği konusunda henüz net bir bilgi verilmedi. Animasyon filmlerinin yapım sürecinin uzun sürdüğü düşünüldüğünde, İnanılmaz Aile 3’ün izleyiciyle buluşmasının birkaç yılı bulabileceği öngörülüyor.

İnanılmaz Aile serisi, animasyon dünyasında unutulmaz bir iz bırakmıştı. İlk filmde, süper güçlere sahip bir ailenin günlük yaşamı ve karşılaştıkları zorluklar anlatılırken, 2018’deki devam filmi büyük bir başarı elde etmiş ve 1,24 milyar dolar gişe hasılatıyla Pixar’ın en çok kazanan filmi unvanını elde etmişti. Ancak bu rekor, 2024 yılında Ters Yüz 2 tarafından geçildi. İnanılmaz Aile 3’ün bu rekoru yeniden ele alıp almayacağı ise merak konusu.

Yeni filmin, animasyon dünyasından sıkça karşılaşılan bir durum olan, serinin orijinal zaman çizelgesine sadık kalması bekleniyor. Yani, aile üyeleri büyük olasılıkla ilk iki filmdeki yaşlarında kalacak.

Disney’in Pamuk Prenses uyarlamasının fragmanı yayınlandı!

 

İnanılmaz Aile 3, Pixar’ın son dönemdeki devam filmleri gibi büyük bir gişe başarısı hedefliyor. Film, Pixar’ın en yüksek gişe hasılatı rekorunu yeniden ele geçirebilir ve serinin hayranlarına bekledikleri süper kahraman aksiyonunu sunabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz