Infinix Zero Flip tanıtıldı: İşte teknik özellikleri ve fiyatı

0
20 Okunma

Infinix, bugün ilk katlanabilir akıllı telefonunu tanıttı. Infinix Zero Flip adına sahip akıllı telefon, Tecno Phantom V Flip 2 ile benzer teknik özellikleri taşıyor. Cihaz ayrıca uygun etiket fiyatıyla dikkat çekiyor. Peki, Infinix Zero Flip teknik özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Infinix Zero Flip teknik özellikleri ve fiyatı

Infinix Zero Flip, gücünü 6 nm üretim sürecinden geçen Dimensity 8020 işlemcisinden güç alıyor. İşlemci; dört adet 2.6 GHz hızında Cortex-A78 ve dört adet 2.0 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik işlemci ihtiyacını da Mali-G77 MC 9 ile sağlıyor.

Akıllı telefon; 6,9 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızında, 1.400 nit parlaklığa ulaşabilen FHD+ çözünürlüklü LTPO AMOLED ekrana sahip. Cihazın ek olarak 3,64 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızında ve Gorilla Glass 2 korumasına sahip ikincil AMOLED ekranı da bulunuyor.

Zero Flip’in arka panelinde OIS destekli 50 Megapiksel ana ve 50 Megapiksel ultra geniş açılı olmak üzere ikili kamera kurulumu yer alıyor. Ekranda ise 50 Megapiksel özçekim kamerası var. Akıllı telefonun üç kamerası da 4K video çekme özelliğine sahip.

4.720 mAh bataryaya sahip telefon, 70W hızlı şarjla destekleniyor. 8 GB RAM ve 512 GB da depolama alanıyla geliyor. Yazılım tarafında ise Android 14 tabanlı XOS 14.5 ile kutudan çıkıyor. Katlandığında 16 mm, açıldığında ise 7,6 mm kalınlığında olan Zero Flip’in ağırlığı ise 195 gram olarak açıklandı. Infinix Zero Flip fiyat etiketi ise 645 dolar.

Xiaomi 14 ve 14T Pro tanıtıldı: Güçlü donanım ve gelişmiş performans

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz