Instagram yeni bir özellik üzerinde çalışıyor!

0
349 Okunma
Instagram

İddialara göre Instagram, uygulamada ne kadar zaman geçirdiğinizi ölçümleyecek bir özellik üzerinde çalışıyor. Jane Manchun Wong’un  Twitter hesabı üzerinden yayınladığı görsel ile ortaya çıkan bu özellik ile ilgili resmi açıklamalar henüz gelmedi.

Instagram, uygulama üzerinde geçirdiğiniz süreyi hesaplayacak

Sosyal medya üzerinde bazen gereğinden fazla zaman geçirebiliyoruz. Hayatımızı kolaylaştırmak ve bizi sosyalleştirmek için kullandığımız uygulamaların, bizi asosyal bireyler haline getirmeye başlaması oldukça ilginç. Bu durum sadece kullanıcılar tarafından değil, geliştiriciler tarafından da fark ediliyor. Artık uygulamalar üzerinde fazla vakit geçirmeniz halinde uyarılar alabileceksiniz. Geçtiğimiz günlerde YouTube tarafından başlatılan bu akım, iddialara göre Instagram’ın geliştiricilerinin de yeni hedefleri arasında.

[benzer]https://goo.gl/87Dzys[/benzer]

Jane Manchun Wong’un Twitter paylaşımına göre,  kullanım istatistikleri yada kullanım analizleri olarak adlandırabileceğimiz bir özellik özerinde çalışılıyor. Bu özellik ile sadece siz değil aynı zamanda toplanan veriler sayesinde reklam vermek isteyen kurumlarda faydalanacak. Bilgilerin geçtiği Twitter paylaşımını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Instagram tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Daha verimli internet kullanımı için geliştirilecek bu tür özellikler, sosyal medya bağımlılığını yenme konusunda güzel bir adım olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz