Instagram’da gerçekleşen buton değişikliği!

0
249 Okunma
Instagram-IGTV-01.jpg

Bildiğiniz gibi Instagram birçok kişinin kullandığı en popüler mesajlaşma uygulamaları arasında yer alıyor. Hal böyle olunca yaptığı değişiklikler de gündem oluyor. Instagram IGTV butonuna veda ediyor.

Yıllar içinde birçok farklı özelliği bünyesine dahil eden Instagram, IGTV ile birlikte dikey formatta video paylaşmayı olanaklı kılmıştı. Profilinize sabitlenen bu videolara ise söz konusu IGTV butonuna tıklayarak ulaşılıyordu. Ancak bu özellik beklendiği kadar sevilmedi.

WhatsApp o özelliği erteledi!

Instagram IGTV ikonu kalkıyor

Geçen haftalarda zaten platformun yaptığı bir açıklamaya göre, direkt mesaj altyapısı web kullanıcıları için de geliyor. Birçok kullanıcının da beklediği bu özellik kişilerin tarayıcı üzerinden mesajlaşmasını sağlıyor.

Kullanıcılar tarafında yoğun bir şekilde kullanılmayan IGTV butonu uygulamanın içine girildiğinde sağ üstte yer alan direkt mesajların yanında yer alıyordu. Ancak birçok kullanıcı mesajlarına tıklayacakken ona tıklıyordu. Bunun yanında söz konusu özelliğe oradan değil de daha çok keşfetten ulaşanların sayısı bu butona tıklayanlardan çok daha yüksek. Bu nedenle olacak ki Instagram bu butonu dünyadaki her kullanıcı için kaldırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz