iPad 11: Beklenen tasarım ve özellikleri!

0
17 Okunma

Apple 2022 yılından beri yenilemediği ucuz fiyatlı iPad serisi için yeniliklerle geliyor. Giriş seviyesi iPad serisi olarak bilinen serinin pek ilgi gördüğünü söyleyemeyiz fakat iPad 11. nesil cihazı için beklenen özellikler ve tasarımı sizlerle paylaşabiliriz. İşte gelmesi beklenen iPad 11 özellikleri ve tasarımı…

Beklenen iPad 11 özellikleri

iPad 11 için tasarım konusunda radikal bir değişiklik beklenmiyor. Apple, 2022 yılında iPad’in dış görünümünü elden geçirerek 10.9 inçlik tam ekran tasarımı ve Touch ID entegreli güç düğmesini tanıtmıştı. Apple’ın muhtemelen ekran boyutuna ve iPad Air benzeri kasa tasarımına sadık kalacağı düşünülüyor. Fakat yeni renklerin geleceği de tahmin ediliyor.

iPad 10 iPad 11 özellikler Apple

iPad 10 modelinin renk paleti gümüş, sarı, pembe ve mavi renklerinden oluşuyordu. Sarı, pembe ve mavi renkleri oldukça canlı renklerdeydi. iPad 10 zaten bir USB-C girişine sahip ve USB-C Apple Pencil’ı desteklemeye devam edeceği biliniyor. İşlemci tarafından bakarsak mevcutta olan 10. nesil iPad, iPhone 12 serisinde kullanılan A14 işlemciye sahip ve ne yazık ki modası günden güne geçiyor.

iPad 11 için en mantıklı işlemci seçiminin iPhone 15 modellerinde kullanılan A16 olduğu bildiriliyor. Ancak eğer Apple, iPad 11 için Apple Intelligence özellikleri ekleyecekse A17 Pro veya A18 işlemci kullanması gerekecek. Ayrıca Apple Intelligence özelliklerinin eklenmesi daha fazla bellek gereksinimini de beraberinde getirecektir. Hali hazırda iPad 10 modelinde 4 GB RAM bulunuyor. Apple’ın giriş seviye modeli için fiyatı uygun tutup belleği artırması çok pahalı olabilir.

iOS 18.0.1 hata düzeltmeleri ile geliyor!

Apple’ın Ekim ayında yeni M4 Mac’leri ve yeni iPad mini 7’yi tanıtmak için bir etkinlik düzenleyeceği söyleniyor. Bu yüzden iPad 11’i de orada görebilme ihtimalimiz var. Analist Ross Young kısa süre önce cihazın ekran sevkiyatlarının Ekim ayına kadar başlamayacağını bu yüzden Ekim ayı çıkışı için erken olduğunu ve aslında 2025 lansmanı için daha uygun olduğunu söyledi.

Peki siz çıkması beklenen iPad 11 hakkında ne düşünüyorsunuz? Almayı düşünüyor musunuz? Sizce özellikleri yeterli mi? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi merakla bekliyoruz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz