Apple’dan hızlı açılış: iPhone 16 Pro modellerinin stokları tükendi

0
246 Okunma

ProApple, pazartesi akşamı gerçekleştirdiği Its Glowtime etkinliğinde iPhone 16 serisi başta olmak üzere birçok yeni ürününü tanıttı. Teknoloji devi bugün de birçok ülkede iPhone 16 serisinin ön siparişlerini açtı. Fakat açmasıyla birlikte stoklar hızlı bir şekilde tükenmeye başladı. Apple, yapay zeka destekli yeni iPhone modelleriyle hızlı bir açılış yaptı.

iPhone 16 Pro modellerinin ön sipariş stokları tükendi

iPhone 16 serisi, tanıtıldığı günden beri gündemden düşmüyor. Yeni seriye olan yoğun ilgi, bugün birçok ülkede açılan ön siparişleri doğrudan etkiledi. Apple’ın Apple Store’da iPhone 16 serisi için açtığı ön siparişlerin stoğu hızla tükenmeye başladı.

İlgiden en çok etkilenen modeller ise iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelleri oldu. Birçok ülkede bugün iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max ön sipariş stokları kısa süre içinde tükendi. Bunun yanında iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modellerinin stokları birçok ülkede hala bulunuyor.

Apple’ın resmi web sitesine göre Pro modellerinin en erken teslimatlarının 5-6 hafta içerisinde yapılacağı söyleniyor. Ön sipariş ile iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerini alan Apple müşterileri, teslimat için uzun bir süre beklemek zorunda kalacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki ön siparişler sadece Türkiye değil aynı zamanda Almanya’da hatta birçok Avrupa ülkesinde de tükendi. Apple‘ın yeni tanıttığı AirPods 4 ve Apple Watch 10 ise 20 Eylül’de satışa çıkacak.

Apple, yeni ürünlerinin ön siparişlerini açtı! iPhone 16 ve AirPods 4 Türkiye fiyatları

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz