iPhone 16 beklenenden önce geliyor!

0
403 Okunma

Apple, Glowtime adlı etkinliğini duyurdu. Parlama Zamanı anlamına gelen bu etkinlikte iPhone 16 serisi resmen tanıtılacak. Apple Park’ın Steve Jobs tiyatrosunda gerçekleşecek bu etkinliğin 10 Eylül tarihinde yapılması bekleniyordu. Ancak gelen son bilgilere göre bahsi geçen bu etkinlik 9 Eylül’de gerçekleşecek. İşte detaylar…

iPhone 16 serisi 9 Eylül’de dev Apple lansmanında resmen tanıtılacak!

Apple’ın 9 Eylül’de gerçekleştireceği Glowtime adlı lansmanında pek çok ürünün tanıtılması bekleniyor. iPhone 16 serisi de bunlardan biri. Edinilen son bilgilere göre ürünlerin Pro modellerinin ekranları daha büyük olacak.

iPhone 16  Apple lansman tarihi

Lansmanda, fotoğraf çekmeyi sevenleri de yakından ilgilendiren bir özelliğin de tanıtımı yapılacak. Apple’ın, tanıtacağı Pro modellerinde fotoğraf çekimini kolaylaştıracak bir butonun da tanıtımını yapacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Söz konusu bu buton sayesinde özellikle manzara modunda daha hızlı ve anlık çekimler yapılabilecek.

Bununla beraber iPhone 15 Pro serisinde bulunan Action Button özelliğinin de 16 serisine ait cihazlarının tamamında bulunması bekleniyor. Bu serinin Apple’ın yapay zeka özelliklerini barındıran Apple Intelligence’ı da desteklemesi tahmin edilenler arasında yer alıyor.

iPhone 16 Serisi Yeni Üretim Yeri

Apple, söz konusu lansmanda yalnızca akıllı telefonlarını tanıtmayacak. Yeni çipe sahip olan ve daha büyük ekran tasarımı bulunan Apple Watch Series 10 ve 2 yeni Airpods modeli de tanıtılması beklenen cihazlar arasında bulunuyor.

Tüm bunların yanı sıra etkinliğin hemen ardından büyük işletim sistemleri olan iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia ve watchOS 11’in güncellemelerinin gelmesi bekleniyor. Söz konusu bu büyük güncellemeler de en az lansman kadar  teknolojiseverler tarafından heyecanla bekleniyordu.

WhatsApp’ı kendi tarzınıza göre şekillendirin: Yeni tema özelliği geliyor!

Apple, 9 Eylül’de gerçekleştireceği etkinlikte tanıtacağı cihazlar ve özelliklerin kullanıcısına daha iyi bir deneyi  sunacağını düşünüyor. Peki siz pek çok Apple ürünün tanıtılacağı bu etkinlik hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz