iPhone 16 telefonunuz için gereken 3 aksesuar!

0
93 Okunma
iPhone 16 aksesuar

Apple, geçtiğimiz hafta ‘It’s Glowtime’ etkinliğinde tanıttığı iPhone 16 serisi cihazlarının ön siparişini 13 Eylül’de kullanıcılarına açtı. iPhone 16 serisini merakla bekleyen kullanıcılar 13 Eylül’de yeni çıkan bu seriyi satın alabildiler. Peki iPhone 16 serisi için hangi aksesuarlar gerekiyor? İşte haberin detayları…

iPhone 16 için 3 aksesuar önerisi

iPhone 16 serisinden bir cihaz almayı düşünüyorsanız aksesuarlarını gözardı etmemelisiniz. Almanız önerilen ilk aksesuar kesinlikle bir telefon kılıfı. iPhone 16 serisinin dört modelinde de bulunan Kamera Kontrol butonu en rahat edebileceğiniz kılıfı seçerken sizi zorlayabilir. Kamera Butonu’nun en iyi çalıştığı kılıfı seçmenizi öneririz. Böylece en güzel fotoğraflarınızı kılıfınızı dert etmeden çekebilirsiniz.

iPhone 16 Airtag

Kılıfların dışında, 2024 tarihinde piyasaya sürülen modeller için güncellenen ve size daha hızlı kablosuz şarj, hareket halindeyken yüksek kaliteli ses ve hatta eşyalarınızı kaybetmemenizi sağlayan büyük bir iPhone aksesuarları ekosistemi var. Tüm bu aksesuarlar sizin iPhone kullanma zevkinizi üst seviyeye çıkartabilmek için tasarlandı.

Gerekli olan bir diğer aksesuar ise MagSafe Şarj Aygıtı. iPhone’unuzun arka kısmında bulunan mıknatıslara kusursuz bir şekilde yapışan bu şarj aygıtı, iPhone 12 veya daha yeni modellerle kullanılabiliyor. MagSafe şarj aygıtı, 30W’lık güç adaptörü ile eşleştiği zaman 25W’a kadar daha hızlı kablosuz şarj imkanı sunuyor. iPhone 16 serisinin kablosuz olarak 30 dakikada %50 şarja ulaşabildiği biliniyor.

Şarj aksesuarlarının yanı sıra bir diğer önemli aksesuar Apple AirTag. Apple’ın ‘Bul’ uygulaması hiç şüphesiz akıcı bir şekilde çalışıyor. Fakat Apple’ın AirTag cihazları bu iş için en iyi seçenek. Eğer Apple ürünleri ile ilk defa tanışıyorsanız AirTag almayı gözden geçirmelisiniz. AirTag, yalnızca kaybettiğiniz eşyalarınız için değil evde bulamadığınız anahtarlarınızı bulabilmek için de harika bir yöntem.

Samsung Galaxy S25 ve S25 Ultra ince tasarıma sahip olacak

Peki siz yeni çıkan iPhone 16 serisi için neler düşünüyorsunuz? iPhone cihazlarınız için hangi aksesuarları daha fazla kullanıyorsunuz? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz