iPhone 17 serisi, iki yeni yükseltme ile gelecek!

0
23 Okunma
Temsili

Apple, 9 Eylül tarihinde gerçekleşen Its Glowtime etkinliğinde iPhone 16 serisini tanıttı. Etkinliğin hemen ardından gelecek sene tanıtılacak iPhone 17 serisiyle ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Peki, iPhone 17 serisi için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 17 serisi, ProMotion desteğine sahip olacak

Apple, 9 Eylül tarihinde Its Glowtime etkinliğini gerçekleştirdi. Teknoloji devi bu etkinlikte iPhone 16 serisi başta olmak üzere birçok yeni ürününü tanıttı. Etkinlik sonrası firmanın gelecek sene tanıtacağı iPhone 17 serisi için sızıntılar gelmeye başladı.

Temsili

Apple Insider tarafından bugün yayınlanan habere göre iPhone 17 serisinin tamamı, ProMotion desteğine sahip olacak. iPhone 17 için ProMotion teknolojisi, 120 Hz değerine kadar ekran yenileme hızını, içerik için en uygun hıza otomatik olarak ayarlıyor. Bu sayede hem parmak kullanımında hem de Apple Pencil kullanımında ekranda son derece akıcı kaydırma ve çok yüksek yanıt hızı elde ediliyor. Kullanıcılar, daha hızlı bir ekran deneyimine kavuşuyor.

iPhone 17 serisi için bir diğer önemli yenilik ise ekran altı Face ID teknolojisi oldu. Yalnızca iPhone 17 ve iPhone 17 Pro Max modellerinde yer alacak yenilik ile cihazın ekranında kamera görünmez hale gelecek. Ekrandaki kamera deliği boşluğu iPhone 17 serisinin Pro ve Pro Max modellerinde ortadan tamamen kalkacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple’ın iPhone 17 serisinde Plus modelini kaldıracağı belirtiliyor. İlk bilgilere göre Apple, iPhone 17 Plus yerine iPhone 17 Slim modelini getirecek. Bu model, adından da belli olduğu gibi daha ince bir tasarıma sahip olacak.

iPhone 16 Pro ve Pro Max ile batarya performansı zirvede!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz