‘Ucuz’ iPhone SE 4 ne kadar olacak? İşte muhtemel Türkiye fiyatı

0
23 Okunma

Apple’ın iPhone 16 serisinden sonra iPhone SE 4 modelini tanıtması bekleniyor. Uygun fiyatlı beklenen akıllı telefon için birçok detay ortaya çıksa da tanıtım tarihine henüz bir süre daha olduğu biliniyor. Bahar aylarında tanıtılması beklenen akıllı telefonun bugün muhtemel fiyatı belli oldu. Peki, iPhone SE 4 modelinin Türkiye fiyatı ne kadar olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

‘Ucuz’ iPhone SE 4 ne kadar olacak?

iPhone SE serisi, uygun fiyatlı iPhone satın almak isteyen kişiler tarafından oldukça tercih ediliyor. Firma, bu sene de söz konusu serinin yeni modelini bahar aylarında tanıtacak. Akıllı telefon; 6,1 inç büyüklüğünde OLED ekrana sahip olacak. iPhone SE serisinde ilk kez Face ID teknolojisine geçiş yapılacak.

Arka panelde ise tek kamera kurulumunun devam etmesi bekleniyor. Öte yandan cihaz, diğer iPhone modellerinde olduğu gibi USB-C’ye bağlantı noktasına sahip olacak. Apple müşterileri böylece tüm iPhone, Mac ve iPad modellerini artık aynı kablo üzerinden şarj edebilecek.

A18 işlemcisinden güç alması beklenen telefon, 8 GB RAM’e sahip olacak Apple Intelligence’i destekleyecek. Tüm bu özellikler, iPhone SE 4 modelini güçlü donanımlı bir telefon haline getirecek. Fakat bu yükseltemeler, fiyat etiketini de direkt olarak etkileyecek.

Bugün ortaya çıkan haberlere göre iPhone SE 4, küresel pazarda 499 dolara (17.034,97 Türk Lirası) satışa çıkacak. Bu fiyat vergilerle birlikte iPhone SE 4 modelinin Türkiye fiyatını muhtemelen 34 bin 703 Türk Lirası‘na çıkaracak. iPhone SE 4 modelinin Apple’ın 500 doların altında sunduğu son iPhone olacağı öngörülüyor.

iPhone 16 Pro Max kamerası, dünyanın dördüncü en iyisi seçildi!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz