iPhone SE 4 için ne bekliyoruz? İşte tüm bilinenler

0
123 Okunma

Apple, geçen hafta gerçekleşen Its Glowtime etkinliğinde iPhone 16 serisini tanıttı. Firma gelecek sene de iPhone 17 serisini tanıtacak. Fakat teknoloji analistleri tarafından belirtilene göre Apple, iki seri arasında uygun fiyatlı olarak belirtilen iPhone SE ailesinde de bir yenileme yapacak. Peki, iPhone SE 4 için ne bekliyoruz? İşte tüm bilinenler…

iPhone SE 4 için tüm bilinenler

Apple, 2025 yılının bahar mevsiminde iPhone SE 4 modelini tanıtacak. Yeni tanıtılacak telefon, uzun süre sonra yenilendiği için önemli yükseltmeler alacak. Cihazın tanıtım tarihi yaklaşırken teknik özellikleri, tasarımı ve fiyat etiketiyle ilgili detaylar belli olmaya başladı.

Temsili görsel

9To5Mac tarafından yayınlanan habere göre iPhone SE 4, iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modelinde de bulunan A18 işlemcisinden güç alacak. Ana Ekran Düğmesi bulunmayacak telefon, iPhone 14 tasarımına benzer OLED ekranla gelecek.

Güvenliğini Face ID teknolojisiyle koruyacak cihaz, iOS 18 güncellemesiyle tanıtılan ve iPhone 16 serisi ile iPhone 15 serisi tarafından desteklenen Apple Intelligence özelliklerine sahip olacak.

8 GB RAM ile tanıtılacak telefonun USB-C bağlantı noktasıyla tasarlanacağı biliniyor. Apple tarafından tasarlanan ilk 5G modemi bünyesinde barındıracak iPhone SE, 48 Megapiksel ana kameraya sahip olacak telefonun renk seçenekleri ise henüz belli değil. Fakat fiyatının 429 dolardan yükselip 499 dolar civarında olacağı öngörülüyor. Muhtemel Türkiye fiyatının ise 34 bin 609 Türk Lirası olması bekleniyor.

AirTag 2 için tanıtım tarihi belli oldu

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz