İçeriğe geç
Haber Akışı Teknoloji Yaşam Akıllı Telefon Sosyal Medya Uygulamalar Sağlık Yapay Zeka Listeler Pembe TV Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Aktüel

Kadınların dijital asistanı Pepapp 3 milyon indirmeye ulaştı!

Kadınların ihtiyaçlarına cevap vermeye yönelik bir uygulama olarak karşımıza çıkan kadınların dijital asistanı Pepapp 3 milyon indirildi.

Nilay Kamu

okunma

Kadınların dijital asistanı Pepapp 3 milyon indirmeye ulaştı!

Yıllar önce kadınların ihtiyaçlarına cevap vermeye yönelik bir uygulama olarak karşımıza çıkan kadınların dijital asistanı Pepapp, yakın zaman önce Bensu Soral Baş'tan aldığı yatırım ile tekrar gündeme gelmişti. Mobil uygulama kadınların dijital asistanı olarak sunuluyor ve daha çok kadınların PMS, ovülasyon ve regl gibi dönemlerini takip ediyor. Bunun yanında bu dönemleri takip ederken kadınların daha sağlıklı ve rahat bir regl dönemi geçirmelerini sağlamayı hedefliyor.

Kadınların dijital asistanı Pepapp

Uygulamanın Google Play Store'daki puanlamasına bakıldığında 166 bin 445 kişinin verdiği oy ile 4,5 puan aldığı görülüyor. Olumlu birçok yorum bulunan oyunun uygulama mağazasında 3 milyon indirmeye ulaştığını belirtelim.

2015 yılından beri kadınlara yönelik hizmetler sunan uygulama ''dijital asistan'' olarak kendisini konumlandırıyor. Bir süre deneyimlediğim bu uygulama için birkaç yorum da yapayım. Öncelikle uygulama, size samimi bir dil ile yaklaşıyor. Bildirimler gönderiyor ve size öneriler sunuyor. Uygulamaların samimi bir dili kullanması eğer hoşunuza gidiyorsa bu uygulamayı seveceksiniz.

Bunun dışında kolay bir arayüz sunan uygulama sizin yukarıda da saydığımız ihtiyaçlarınıza göre size yardımcı da oluyor. Bu sebeple kadınların çok işine yarayan bir uygulama. Özellikle adet takvimi, kağıt kalem ile bir yere not almadan size dijital olarak kayıt tutmanızı sağlıyor. Uygulama bu gibi özellikleri sayesinde 3 milyon indirmeye ulaştı bile. Siz uygulamayı kullandınız mı ne düşünüyorsunuz?

Uygulama ücretsiz olarak sunuluyor: İncelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

https://pembeteknoloji.com.tr/kadinlar-neden-erkeklerden-daha-uzun-yasar-24578/

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.