Meghan Markle ve Kardashian ailesinin Netflix kapışması

0
638 Okunma
meghan markle

Tam 14 yıldır hayatlarını kameralar karşısında yaşayan Kardashian ailesinin reality şovu bu sene son buldu. İngiltere Kraliyet ailesinden olaylı bir şekilde ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle ise Netflix ile 150 milyon dolarlık anlaşma imzaladı. Üst üste gelen haberler sonrasında Kardashian ailesinin Netflix ile Kraliyet çiftinden daha fazla ücret almak için çatıştığı haberleri yayıldı.

Meghan Markle ve Prens Harry’nin reality şovu Kardashianları bitirdi mi?

Amerikalı oyuncu Meghan Markle, İngiliz Kraliyetinde tahtın altıncı varisi Prens Harry ile 2018’de canlı yayında milyonların izlediği görkemli bir düğünle evlendi. Büyük yankı uyandıran evliliğin ardından çift ile kraliyet ailesi arasında çatışmalar çıktı. Ardından ise aykırı gelin Meghan Markle eşi Prens Harry ile birlikte Amerika‘ya taşındı.

meghan markle

Yaşanan bu kadar olayın üstüne çift tüm dünya tarafından büyük ilgi gördü. Yaptıkları her hareket olay oldu ve konuşuldu. Hatta birbirlerine bakışları hakkında bile uzun uzun konuşuldu ve espriler yapıldı. Kraliyetten ayrıldıkları için gelirlerden de olan çift İngiltere‘de yaşamak için yaptırdıkları devasa evleri için de borçlandı.

Meghan Markle ve Prens Harry üzerindeki ilgiye kayıtsız kalmayan Netflix ise çiftin de girişimleriyle ikili ile büyük bir anlaşma imzaladı. Platformda yapacakları projeler için 150 milyon dolarlık sözleşme yaptılar. Aynı zamanda yapılan anlaşma sayesinde borçlarını da ödeyebildiler.

Bu anlaşmanın dışında fenomen aile Kardashianların şovları iptal edilince insanların aklına ücret konusunda anlaşamadıkları daha doğrusu kraliyet çiftinden az ücret almak istememeleri ve Netflix ile anlaşamadıkları geldi. Tabi tüm bunlar sadece başkalarının iddialarından oluşuyor.

Prens Harry ve Meghan Markle’ın reality şovu ise Kardashianların şovundan daha fazla ilgi görüp sevilecek mi büyük merak konusu.

10 soruda iPhone 11 Pro Max’e yakından bakıyoruz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz