Meta Connect 2024 etkinliği yaklaşıyor!

0
20 Okunma
meta connect 2024

Meta şirketi, her yıl düzenlediği Connect etkinliğini gelecek hafta düzenleyecek. Yani bu yıl 25-26 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlemeye karar verdi. Şirketin geliştirdiği en yeni Llama dil modelini ve WhatsApp gibi uygulamalardaki görüntü oluşturucuyu içeren yoğun bir Meta AI kataloğunun yanı sıra uzun süredir kullanıcılar tarafından merakla beklenen ve belki de sürpriz olarak nitelendirilebilecek bazı ‘Sanal gerçeklik’ ve ‘Artırılmış gerçeklik’ donanımlarını tanıtması bekleniyor. İşte detaylar…

Meta Connect 2024: Neler bekliyoruz?

Meta şirketinin Artırılmış gerçeklik filtreleri için tasarladığı özel araçlarını sonlandırması bekleniyor. Ayrıca üretken yapay zekanın öğrenerek gelişebilmesi için hazırlanmış bir altyapı görebiliriz. Bazıları ise bütün bunların hepsinin Meta’nın önemli gördüğü Horizon Worlds güncellemelerini de kapsayan veri tabanındaki alternatif gerçeklik seçeneklerinde bir araya geleceğini düşünüyor. Horizon Worlds (eski adı ile Facebook Horizon), şu anda beta sürümünün yayında olduğu bir metaverse tabanlı çevrimiçi video oyunudur.

meta connect 2024 horizon worlds

Meta’nın 25-26 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenleyeceği Connect etkinliğinde en çok beklenen ürünler, Meta Quest 3’ün devamı ve ortalığı kasıp kavuran Meta ve Ray-Ban’a yapılan güncellemeler olacak.Bazı söylentilere göre ise AR “Orion” gözlüklerini bu konferansta görebileceğiz. 25 Eylül’de başlayacak olan konferans, Meta CEO’su Mark Zuckerberg’in yapacağı Meta Connect açılış konuşması ile başlayacak. Meta şirketinin internet sitesinde yer alan programa göre konferans, geliştiricinin konuşması ve ardından karma gerçeklik ile devam edecek.

OpenAI logosunu değiştiriyor! Yeni tasarım nasıl görünecek?

Peki Meta Connect 2024 etkinliği nereden ve nasıl izlenebilecek? Açılış konuşması resmi Meta Connect internet sitesinde canlı olarak yayınlanacak. Başka bir yöntem olarak, eğer Quest gözlük kullanıyorsanız Horizon Worlds üzerinden de konferansı yakalama şansına sahip olabilirsiniz. Açılış konuşmaları bittikten sonra Facebook platformunda yapay zeka ve karma gerçeklik üzerine derinlemesine incelemeler için canlı oturumlarına katılabilirsiniz.

Peki siz 25-26 Eylül tarihlerinde gerçekleşmesi beklenen bu konferans için ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı merakla bekliyoruz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz