Uygun fiyatlı katlanabilir telefon: Motorola Razr 50s geliyor!

0
138 Okunma

Katlanabilir akıllı telefonlar son yıllarda yeniden popüler hale geldi. Pazarı Samsung domine ederken Android telefon üreten bütün teknoloji şirketleri kendi ürünlerini tanıttı. Hatta öyle ki Motorola, kendi uygun fiyatlı katlanabilir akıllı telefonunu sunmak için hazırlanıyor. Bugün ortaya çıkan haberlere göre Motorola, uygun fiyatlı katlanabilir modeli Motorola Razr 50s’i pazartesi günü tanıtacak. Peki, Razr 50s’ten ne bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Motorola Razr 50s tanıtım tarihi ve teknik özellikleri

Katlanabilir akıllı telefon pazarının genişlemesinden sonra teknoloji şirketleri artık uygun fiyatlı modeller de üretmeye başlıyor. Bugün Android Central tarafından yayınlanan habere göre Motorola, 9 Eylül Pazartesi günü ilk uygun fiyatlı katlanabilir telefonu Razr 50s modelini tanıtacak.

Telefonun tanıtım gününün 9 Eylül’de gerçekleşmesi durumunda bu tarih Apple’ın iPhone 16 serisini tanıtacağı GlowTime etkinliği ile aynı tarihe denk gelecek. Fakat belirtmek gerekiyor ki Motorola’nın yeni modeli, Hindistan’da tanıtılacak. Apple ise etkinliğini her zaman olduğu gibi ABD’deki Apple Park’ta gerçekleştirecek.

Motorola Razr 50s ise Gorilla Glass Victus ile korunan 3,6 inç büyüklüğünde Quick View ekranla gelecek. Cihazın Ana Kamerası ve Ultra Geniş Açılı Kamerası 50 Megapiksel ön kamerası ise 32 Megapiksel olacak. Öte yandan cihazın ABD’de sunulup sunulmayacağı ve fiyat etiketi henüz bilinmiyor.

İnanılmaz indirim! A101, 10 bin TL ucuza iPhone 15 Plus satıyor

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz