Netflix’in popüler gerilim belgeseli film oluyor!

0
264 Okunma
Gelmiş geçmiş en kötü ev arkadaşı filmi

Netflix’in ürpertici belgesel dizisi Gelmiş Geçmiş En Kötü Ev Arkadaşı, toksik ve korkunç ev arkadaşları hakkında o kadar çok hikaye içeriyor ki, bir daha asla evinizi paylaşmak istemeyeceksiniz. Dizinin ikinci sezonu, birkaç hafta önce Netflix’te yayınlandı ve izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Netflix Gelmiş Geçmiş En Kötü Ev Arkadaşı belgeseli ne anlatıyor?

Gelmiş Geçmiş En Kötü Ev Arkadaşı, Reddit’de bulunan kötü ev arkadaşları başlığındaki en popüler korku hikayelerinin bile dizide anlatılanlar kadar korkunç olmadığını gözler önüne seriyor. Dizinin formatı o kadar popüler oldu ki, aynı yapımcıların yeni projesi Gelmiş Geçmiş En Kötü Partner de kısa süre önce platformda yerini aldı. Nedimeler filminin yönetmeni Paul Feig, Gelmiş Geçmiş En Kötü Ev Arkadaşı ‘nın bir film uyarlamasını yönetmek üzere seçildi. Blumhouse yapımı bu filmde, seri ev işgalcisi tarafından dolandırılan bir kadının hikayesi anlatılacak.

Filmin resmi tanıtımında, “Yeni bekar bir kadın, hayalindeki evin boş odasını kiralamak için mükemmel bir beyefendi bulur, ancak onun sahte isim ve başvurudan öteye geçen aldatmacalarını öğrenir. Kadın, evine bir seri ev işgalcisi davet ettiğini fark eder ve adam çıkmak için savaşmaya kararlıdır” ifadeleri yer alıyor.

Dizi, New York Magazine’de yayınlanan ve Craigslist’teki en büyük kabusu anlatan bir makaleden esinlendi. Netflix dizisi ise Mayıs ayında yenilenerek dört yeni bölümü 26 Haziran’da yayınlandı. Netflix, dizinin ikinci sezonunun, yönetmen Cynthia Childs tarafından yönetilen bir Blumhouse yapımı olduğunu ve daha da rahatsız edici ve ürkütücü ev arkadaşı hikayelerine yer verdiğini belirtiyor.

Netflix’in Paris’in Altında filmi izlenme rekorları kırıyor!

Dizinin ikinci sezonunda anlatılan hikayeler arasında, “Ev arkadaşının çocuğunu almak için karanlık ağı kullanan bir kadın; konut arayışında çaresiz bir çifti avlayan bir ev sahibi; oda arkadaşını yanlış yere hapseden ve başka bir kişiye saldırdığı sırada kameraya yakalanan bir adam; ve kocasının en yakın arkadaşını evine alan, ardından hızlı bir kazanç için ölümcül önlemler alan bir kadın” bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz