Netflix oyun çeşitliliğini yıl sonuna kadar zirveye taşıyacak

0
312 Okunma
Netflix games

Dijital içerik platformu Netflix, pazarını genişletmenin yeni bir yolunu buldu. Video içerikleri ile ünlü olan platformun yeni hedefi oyun dünyasında yer edinmek. Netflix Games, yıl sonuna kadar oyun sayısını 50’ye çıkarmayı planladığını açıkladı. İşte ayrıntılar.

2022 bitmeden 50 farklı Netflix Games oyunu olacak

Ücretlerdeki fahiş artışlar nedeni ile ciddi sayıda abone kaybeden platform açığını oyunla kapatmak istiyor. Netflix Games tarafındaki yatırımlarına hız kesmeden devam eden platform; 2022 sonuna kadar 50 farklı oyun hedeflediğini açıkladı. Platformda şimdilik kullanıcıların faydalanabileceği 18 oyun var.

Netflix games

Netflix şimdilik oyun özelliği için ek bir ücret ya da oyun içi reklem ve satın almalar bulundurmuyor. Fakat gelecekte nelerin ücretli olacağı hakkında kesin bir bilgide yok. Normal abonelik sisteminiz ile girip Netflix Games oyunlarından faydalanabiliyorsunuz. Son dönemlerde de yatırımlarına devam eden platform en son Boss Fight Entertainment ile bir anlaşma sağlamıştı. Oyun geliştirici olan bu stüdyo, Netflix’in oyun dünyasındaki yerini desteklediklerini ve ücretsiz oyun politikasını birlikte geliştirmek istediklerini ifade etti. Konu hakkında şirketin yaptığı açıklama şu şekilde;

“Netflix’in üye aboneliklerinin bir parçası olarak reklamsız oyunlar sunma konusundaki kararlılığı, bizim gibi oyun geliştiricilerin para kazanmayı dert etmeksizin keyifli oyunlar yaratmaya odaklanmasına olanak tanıyor. Netflix’e oyun geliştirme konusunda böylesine erken bir aşamada katılmış olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Böylece sevdiğimiz işi yapmaya devam ederken Netflix’te oyunların geleceğine birlikte şekil verebileceğiz.”

Instagram, TikTok’un bir özelliğini daha getiriyor

Netflix Games hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Favori oyununuzu bizimle paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz