Netflix Türkiye: Bu haftanın en çok izlenen dizileri! 16-22 Eylül

0
84 Okunma
Netflix Türkiye en çok izlenen diziler

Dünyada en çok tıklanan dijital yayın platformlarından en önde gelen isimlerden biri olan Netflix, 16-22 Eylül haftasında Netflix Türkiye’de en çok izlenen 10 dizinin listesini yayınladı. Romantik komediden aksiyona kadar birden fazla kategoriden dizinin bulunduğu bu liste epey dolu gözüküyor. İşte o liste…

Bu hafta Netflix Türkiye’de en çok izlenen diziler

Netflix Türkiye’de 16-22 Eylül tarihleri arasında en çok izlenen diziler listesinde birinciliğe tanıdık bir dizi sahip oluyor: Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezonu. Türkiye ile beraber diğer beş farklı ülkede de Top 10 arasında bulunan bu dizi oldukça dikkat çekmiş gibi görünüyor. Tarihi Pera Palas Oteli ile ilgili bir yazı hazırlarken kendini bir anda geçmişte bulan gazeteci Esra’nın başından geçen olayları anlatıyor.

Pera Palas'ta gece yarısı netflix diziler türkiye

Listenin ikinci sırasında ise toplam altı haftadır Netflix Türkiye Top 10 diziler listesinden adını düşürmeyen o dizi var: Emily in Paris. Bu dizi bu sefer de 4. sezonu ile listeye ikinci sıradan adını yazdırmış durumda. Netflix Türkiye diziler listesinin üçüncü en çok izlenen dizisi ise The Perfect Couple. Mini dizi olarak yayınlanmış ve Elin Hilderbrand’ın aynı adlı romanından uyarlanmış bu dizide ise Nantucket’in en zengin ailelerinden biriyle evlenen Amelia’nın günden güne değişen hayatı anlatılıyor. Bu sürükleyici suç dizisi sizi ekranlara bağlayacak. İşte bütün liste:

  1. Pera Palas’ta Gece Yarısı: Sezon 2
  2. Emily in Paris: Sezon 4
  3. The Perfect Couple: Mini Dizi
  4. Pera Palas’ta Gece Yarısı: Sezon 1
  5. Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez’in Hikayesi
  6. Prison Break: Sezon 1
  7. Prison Break: Sezon 2
  8. KAOS
  9. Prison Break: Sezon 3
  10. Lost: Sezon 3

Netflix’te haftanın en çok izlenen dizileri: Zirveye doğru çok tanıdık bir dizi var!

Peki siz Netflix Türkiye’de bu haftanın en çok izlenen diziler listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu dizilerin arasında izleyip beğendiğiniz diziler var mı? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi merakla bekliyoruz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz