Netflix Türkiye’de geçen hafta en çok neler izlendi? – Eylül 2024

0
217 Okunma
netflix türkiye en çok izlenen yapımlar

Küresel olarak en çok izlenen dijital yayın platformlarından biri olan Netflix, geçtiğimiz 2-8 Eylül haftasında Türkiye’de en çok izlenen 10 içeriğinin listesini izleyicileri ile paylaştı. Bazı dizi ve filmler en iyi 10 listesinde beş haftadan beri yerini korurken bazı yeni içerikler de gözden kaçmadı diyemeyiz. İki haftadır Netflix Türkiye’nin en çok izlenen 10 dizi listesinin ilk sırasından düşmeyen Emily in Paris dizisi için bu hafta da aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. Peki bu hafta hangi dizi ve filmler listeye girerken hangileri çıktı? İşte haberin detayları…

2-8 Eylül haftasında Netflix Türkiye’de en çok izlenen yapımlar

Geçtiğimiz 2-8 Eylül haftasında Netflix Türkiye’de en çok izlenen diziler listesinde ilk sırada 5 Eylül tarihinde yayına giren The Perfect Couple isimli mini dizi yer alıyor. Dizi, Amelia isimli kadın bölgenin en zengin ailelerinden birinin gelini olmak üzereyken vuku bulan bir ölüm üzerine düğünün altüst edilmesini konu alıyor. Amerikan gizem ve dram türü olan bu dizide Nicole Kidman da rol alıyor.

netflix türkiye en çok izlenen diziler

Netflix Türkiye’de en çok izlenen diziler

  1. The Perfect Couple: Limited Series
  2. KAOS
  3. Lost: Sezon 1
  4. Nefes Bile Almadan: Sezon 1
  5. Lost: Sezon 2
  6. Emily in Paris: Sezon 4
  7. Şahmaran: Sezon 2
  8. Prison Break: Sezon 1
  9. Lost: Sezon 3
  10. Lost: Sezon 4

Geçtiğimiz 2-8 Eylül haftasında Netflix Türkiye’de en çok izlenen 10 film listesinde ilk sırayı Rebel Ridge isimli film, başkasına kaptırmamış gibi görünüyor. 6 Eylül’de yayına girdiği tarihten beri olumlu eleştiriler alan film, kuzeninin kefaleti olan parayı polis el koyunca kaybeden eski deniz piyadesinin küçük bir kasabadaki yolsuzlukla mücadelesini konu alıyor. Netflix Türkiye’de en çok izlenen 10 film listesine bu hafta ilk sıradan yerleşmiş olan film, izleyenlerinin merakını en üst seviyede tutmayı başarıyor.

netflix türkiye en çok izlenen filmler

Netflix Türkiye’de en çok izlenen filmler

  1. Rebel Ridge
  2. Kurtuluş
  3. Güneşi Söndürmem Gerek
  4. Sevmek Yüzünden
  5. Keskin Nişancı 7
  6. Evdeki Düşman
  7. Venom: Zehirli Öfke 2
  8. Erdal ile Ece
  9. Muhteşem Fırsat
  10. Birlik

iPhone kullanıcıları dikkat: Netflix, bu modelleri desteklemeyecek!

Peki siz Netflix Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen dizi ve filmler hakkında ne düşünüyorsunuz? Aralarında izlediğiniz ve beğendiğiniz yapımlar var mı? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz