Samsung One UI 7 güncellemesiyle cihazlara gelecek değişiklikler sızdırıldı!

0
916 Okunma
One UI 7 Yenilikleri

Samsung’un beklenen One UI 7 Beta programı yaklaşmaktayken güvenilir kaynak Ice Universe, Weibo’da kapsamlı bir değişiklik günlüğü yayınlayarak kullanıcıların merakını giderecek detayları paylaştı. Peki One UI 7 yenilikleri içinde neler var? İşte sizler için derlediğimiz haberin detayları…

One UI 7 yenilikleri arasında nasıl özellikler var?

Ice Universe kaynağının sızdırdığı bilgilere göre, One UI 7 birçok görsel ve işlevsel yenilikle dolu. Öne çıkan değişiklikler ise şu şekilde:

One UI 7 Yenilikleri

Yenilenen Sistem Uygulama İkonları: Tüm sistem uygulamalarının ikonları farklı bir tasarım anlayışıyla yeniden tasarlandı.

Kilit Ekran Kontrol Alanı: Kilit ekranının alt kısmına eklenen yeni kontrol alanı, kullanıcıların hızlı erişim sağlaması için yeniden tasarlandı.

Kilit Ekran Köşe İkonları: Kilit ekrandaki kısayol ikonları, sol ve sağ köşelere daha işlevsel bir şekilde olması için yeniden yerleştirildi.

Bildirim Çubuğu ve Hızlı Ayarlar Menüsü: Bu iki özellik, bağımsız ve birleştirilmiş olarak kullanılabilecek şekilde güncellendi.

iPhone 16 renkleri ve tasarımı sızdırıldı!

Bildirim Çubuğu Hapı: Sol üst köşede yer alan bildirim çubuğu hapı, daha fazla uygulamanın kontrolünü sağlayacak şekilde optimize edildi.

Optimize Edilmiş Uygulama Animasyonları: Uygulama açma ve kapama animasyonları daha akıcı hâle getirilerek optimize edildi ve kesintisiz animasyonlar eklendi.

Yeni Pil İkonu ve Şarj Animasyon Çubuğu: Şarj süreci daha estetik ve görsel olarak çekici hâle getirildi.

Yenilenen Kamera Arayüzü: Kamera arayüzü tamamen yeniden tasarlandı.

Mesaj Desteği: Artık 5G SMS mesajlarını destekleyecek şekilde yenilendi.

One UI 7 Yenilikleri

Animasyonlar: Kullanıcı deneyimini zenginleştirmek için yeni bir kilit açma animasyonu ile birlikte buton dokunma ve sayfa geri dönüş animasyonları eklendi.

Arttırılmış Widget Desteği: Masaüstü ve kilit ekranı için widget seçenekleri genişletildi ve farklı boyutlarda yeni widget’lar eklendi.

Klasör Desteği: Büyük klasör desteği kullanıcılara sunuldu.

Samsung bu yeni arayüz güncellemesi ile, kullanıcıların cihazlarını daha etkin ve kişisel bir şekilde kullanmalarını sağlamayı hedefliyor. One UI 7’nin sunduğu bu yenilikler, Samsung cihazlarını daha modern, işlevsel ve estetik hâle getirecek gibi görünüyor.

Peki siz gelecek olan bu güncelleme için neler düşünüyorsunuz? Yapılan yenilikleri nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz