OnePlus 13, iPhone’un sevilen özelliğine sahip olacak

0
141 Okunma

OnePlus bu ayın ortalarında amiral gemisi seviyesinde yer alacak OnePlus 13 modelini tanıtacak. Tanıtım tarihi yaklaşan cihazın teknik özellikleri yavaş yavaş belli oluyor. Bugün yayınlanan bir habere göre OnePlus 13, manyetik kablosuz şarj teknolojisine sahip olacak. Fakat cihazın içinde mıknatıs olmayacak. Peki, şarj ve telefon arasındaki bağlantı nasıl sağlanacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

OnePlus 13, manyetik kablosuz şarj teknolojisine sahip olacak

OnePlus bu ayın ortalarında yeni amiral gemisi OnePlus 13’ü tanıtacak. Akıllı telefonun tanıtım tarihi yaklaşırken teknik özellikleriyle ilgili detaylar belli olmaya başladı. GSMArena tarafından bugün yayınlanan habere göre OnePlus 13, sızıntılarda söylendiği gibi kablosuz manyetik şarj teknolojisine sahip olacak.

OnePlus 13 kablosuz şarj teknolojisine sahip olsa da cihazda şarj ve telefonun bağlantı noktasını sağlayacak bir mıknatıs olmayacak. Bağlantı, içinde mıknatıs bulunan telefon kılıflarıyla sağlanacak. Bu özellik, Apple MagSafe teknolojisiyle benzerlik gösteriyor.

Konuyla ilgili açıklama sosyal medya platformu bir OnePlus yöneticisinden geldi. Yönetici, akıllı telefonun kablosuz şarj desteğine kılıfılar yardımıyla sahip olacağını açıkladı. Fakat henüz cihaz tanıtılmadığı için resmi bir bilgi yok. Bu nedenle de OnePlus 13’ün kablosuz şarj teknolojisini desteklemek için bir mıknatısla gelmesi hala mümkün görünüyor.

Manyetik sistemin sadece şarj ile sınırlı kalmayıp aynı zamanda araç tutacakları ve cüzdanlarla da entegre olacağı belirtiliyor. Apple’ın MagSafe sistemiyle benzeyecek özelliğin OnePlus 13 kullanıcıları tarafından fonksiyonel olacağı düşünülüyor.

Tüm bunlar dışında OnePlus 13, Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisini ilk kez çalıştıracak telefonlar arasında olacak. Ayrıca 24 GB LPDDR5X RAM ve 1 TB depolama ile geleceği de biliniyor.

OnePlus Ace 5 ve Ace 5 Pro teknik özellikleri belli oldu!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz