Oppo Find X8 görüntüleri paylaşıldı! İşte tasarımı

0
23 Okunma
Temsili görsel

Oppo, yeni Find X8 etkinliği için hazırlanıyor. 24 Ekim tarihinde yapılacak etkinlikte Find X8, Find X8 Pro, iPad 3 Pro, Enco X3 ve Watch X yer alacak. Etkinliğin tanıtım tarihi yaklaşırken Oppo, Find X8 tasarımını gösteren bir video paylaşıldı. Peki, Find X8’in muhtemel teknik özellikler neler ve tasarımı nasıl olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Oppo Find X8 muhtemel teknik özellikleri ve tasarımı

Oppo, 24 Ekim tarihinde yeni cihazlarını tanıtmak için hazırlanıyor. Tanıtım tarihi yaklaşan Find X8 modelinin tasarımı Oppo tarafından paylaşılan bir video aracılığıyla gösterildi.

 

Paylaşılan videoya göre Find X8; siyah, gri, pembe ve mavi renk seçenekleriyle gelecek. Kavisli ekranın delik tasarımlı özçekim kamerası olacak. Arka panelde ise yuvarlak içine alınmış kamera yuvası bulunacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pete Lau, cihazın arka panelinin üst kısmında büyük arka kameralar olmasına rağmen dengeli bir ağırlık tasarımı tercih ettiklerini ve bu sayede de telefonların elde rahat bir şekilde kullanabileceklerini açıkladı.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Oppo Find X8, 6,59 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. 193 gram ağırlığında olan telefon, 7,84 mm inceliğinde bir tasarımla gelecek. Oppo Find X8 Pro ise 6,78 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak. Akıllı telefon, 215 gram ağırlığında ve 8,24 mm inceliğinde olacak.

Oppo Find X8, akıllı telefon kullanıcılarının önemli bir sorununu çözecek

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsinizi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz