Oppo Find X8 teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

0
155 Okunma

Oppo, ekim ayında Oppo Find X8 modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Tanıtımına kısa bir süre kalan telefonun teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı. Cihaz, ön bilgilere göre iPhone 16’nın yeni bir özelliğine de sahip olacak. Peki, Find X8 için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Oppo Find X8 teknik özellikleri ve tasarımı

Oppo Find X8, gücünü 4 nanometre fabrikasyon sürecinden geçen MediaTek Dimensity 9000 işlemcisinden alacak. İşlemci; bir adet 3.05 GHz hızında ARM Cortex-X2, üç adet 2.85 GHz hızında ARM Cortex-A710 ve dört adet 1.8 GHz hızında ARM Cortex-A510 çekirdeklerine sahip. Grafik işlemcisi ihtiyacını da Mali-G710 MC 10 ile sağlıyor.

Akıllı telefon; 6,5 ila 6,7 inç büyüklüğünde ve 1256×2760 piksel çözünürlüğünde ekranlara sahip olacak. Ekranda Dinamik Ada yer alacak. Cihazın bir de ilk kez iPhone 16 serisinde kullanılan bir Yakalama Tuşu’na sahip olacağı da belirtiliyor. Fakat bu tuş, Hızlı Buton olarak adlandırılacak. Fonksiyonu ise Yakalama Tuşu ile aynı olacak.

Oppo Find X8, arka panelde de 50 Megapiksel ana ve 50 Megapiksel Ultra Geniş Açılı ikincil kameraya sahip olacak. 5.600 mAh bataryaya sahip olan cihaz, 100W kablolu şarj desteği ile gelecek. Fakat etiket fiyatının ne kadar olacağı henüz bilinmiyor. Ekim ayının yaklaşmasıyla belli olacaktır.

İşte Oppo’nun yeni akıllı gözlüğü Air Glass 3 XR

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz