Uygun fiyatlı olacak: Plastik kasa Apple Watch SE geliyor!

0
181 Okunma

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı saatlerin kullanımı da yaygınlaşmaya başladı. Her an telefona bakmak istemeyen kişiler, işlerini akıllı saatler üzerinden de hallediyor. Fakat saatlerin bu kadar gelişip telefonların fonksiyonlarına sahip olması bazı kullanıcıları zor duruma sokuyor. Birçok okul, öğretmenlerin ve öğrencilerin bir akıllı saatle derse girmesini yasakladı. Bu nedenle Apple, uygun fiyatlı ve plastik malzemeden yapılan bir Apple Watch SE üzerinde çalışmaya başladı.

Plastik kasa Apple Watch SE, genç kitle için üretilecek

Apple Watch modellerinin akıllı telefonlara ait özelliklere sahip olması, okulların kısıtlılık getirmesine neden oldu. Bu durum ise cihazların kullanımını azalttı. Apple da söz konusu sorundan yola çıkarak yeni, uygun fiyatlı ve plastik kasa bir Apple Watch SE modeli üzerine çalışmaya başladı.

Ünlü Apple analisti Mark Gurman tarafından yapılan açıklamaya göre Apple, plastik kasalı bir Apple Watch SE modeli geliştirme aşamasında. Şirket, maliyet ve kalite endişeleri nedeniyle alüminyumdan plastiğe geçişte zorluklarla karşılaşsa da proje hâlâ ilerliyor ve muhtemelen gelecek yıl piyasaya sürülecek.

Apple’ın yeni modelinin malzemesinde plastik kasa kullanım kararı, cihazın uygun fiyatlı olmasını sağlıyor ve hedef kitlesinin çocuklar olduğunu ortaya koyuyor. Plastik kasa, cihazı uygun fiyatlı sunmasının yanısıra çocukların kullanımı bakımından düşünüldüğünde de yıpranma ve aşınmalara karşı dayanıklı olmasını sağlıyor.

Öte yandan firmanın yeni modelde uygun fiyatlı plastik kasayı ve özellikleri nasıl dengeleyeceği henüz bilinmiyor. Teknik özellikler ve fiyat, tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla ortaya çıkacaktır.

iPhone 16’nın kamera denetim tuşu hızla kopyalanmaya başlandı!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz