PUBG Mobile kadın oyuncuların gözdesi oldu

0
412 Okunma

Hem ülkemizde hem de dünyada yoğun bir oyuncu kitlesine sahip olan PUBG Mobile, popülerliğini her geçen gün katlayarak sürdürüyor. En fazla oynanan online oyunların başında gösterilen PUBG Mobile oyuncu kitlesi sürekli olarak genişliyor. Son yapılan araştırma PUBG Mobile kadın oyuncularının yoğunluğunu gözler önüne seriyor.

PUBG Mobile kadın oyuncular için en başta

1 Nisan – 1 Hazirantarihleri arasında perdigital.com ziyaretçi verilerinden derlenerek ortaya çıkarılan bilgiye göre, kadın oyuncular yaşadıkları şehir ve en çok hangi oyunları oynadığı açıklandı. Ortaya çıkan verilere göre PUBG Mobile kadınların ilgi odağı arasında. PUBG Mobile UC satış sayfasını ziyaret eden toplam ziyaretçiler içinde kadınların payı ise yaklaşık yüzde 16.

Kadınların en çok oynadığı bir diğer oyun ise Zula. Verilere göre, kadınların yüzde 11’i Zula Altın satış sayfasını ziyaret ediyor. Ayrıca kadınların ilgilendiği oyunlar arasında League of Legends Wolfteam ve Fortnite da yer alıyor.

League of Legends sayfasını ziyaret eden kadınların payı yaklaşık yüzde 7,5 iken, kadın ziyaretçilerin yüzde 4’lük kısmı bu oyunu tercih ediyor. Ayrıca, Fortnite V-Papel satış sayfasını ise kadın oyuncuların yüzde 1,50’si gezerken, toplam sayfa ziyaretçilerinin yüzde 8’i kadınlardan oluşuyor.

Çalışmaya göre kadın ziyaretçilerin yoğun olduğu iller İstanbul, Ankara ve İzmir olarak sıralanıyor. Bu üçlüyü takip eden bir diğer şehrin Adana olması da dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz