Redmi A3 Pro özellikleri ve fiyatı sızdırıldı!

0
102 Okunma

Xiaomi, Android cihazlar için üstünde çalıştığı yeni HyperOS güncelleme haberinin ardından şimdi de Redmi A3 Pro adlı cihazı ile gündeme geldi. Çevrimiçi bir mağazada görüntülenen cihazın fiyatı ve özellikleri ortaya çıktı. Peki Xiaomi’nin henüz duyurmadığı Redmi A3 Pro özellikleri ve fiyatı ne? İşte detaylar…

İşte Redmi A3 Pro özellikleri ve fiyatı!

Çevrimiçi mağazada listelenen bilgilere göre Xiaomi Redmi A3 Pro, 50 megapiksellik arka ana kamera ile piyasaya sürülecek. Cihaz, güvenlik anlamında parmak izi okuma özelliğini barındıracak. Bununla beraber 5160 mAh batarya gücüne sahip olacak.

Xiaomi Redmi A3 Pro özellikleri ve fiyatı

Diğer özelliklerine gelecek olursak cihaz 6.88 inçlik boyuta sahip olacak. Ayrıca 90 Hz ekran yenileme hızı bulunacak. Öte yandan 8 GB’a kadar RAM desteği olan akıllı telefon MediaTek imzalı Helio G81 Ultra işlemciden de güç alması bekleniyor. Henüz tüm performans özellikleri belli olmasa da merakla beklenen Redmi A3 Pro’nun sızdırılan tüm özelliklerine ulaşmak için aşağı kaydırabilirsiniz.

Öte yandan cihazın fiyatının ise 110 dolar olduğu belirtildi. Bu durum  Redmi A3 Pro’nun bütçe dostu Android telefonlar arasında yer alacağını gösteriyor. Ancak Türkiye’ye ne zaman geleceği ve Türkiye fiyatı henüz bir netlik kazanmadı.

Özellik Değer
Ekran Boyutu 6.88 inç
Ekran Yenileme Hızı 90 Hz
İşlemci MediaTek Helio G81 Ultra
RAM 8 GB’a kadar
Ana Kamera 50 Megapiksel
Batarya Kapasitesi 5.160 mAh
Parmak İzi Okuyucusu Var
Fiyatı: 110 dolar

 

iPhone SE 4 tasarımı sızdırılan kılıfla netleşiyor

Peki siz özellikleri sızdırılan Xiaomi Redmi A3 Pro adlı akıllı telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye’de piyasaya sürüldüğü zaman almayı düşünür müsünüz?  Sizce bir akıllı telefonda olması gereken özellik ve fiyatlandırma nasıl olmalı? Haber hakkındaki düşüncelerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz