Redmi Note 14 Pro serisinin renk seçenekleri belli oldu!

0
25 Okunma

Xiaomi, gelecek hafta alt markası olan Redmi’nin yeni serisini tanıtmak için hazırlanıyor. Tanıtımdan önce yeni çıkacak serinin teknik özellikleri ve tasarımı neredeyse tamamen belli oldu. Sızıntılardan yanında Redmi, Note 14 Pro serisinin renk seçeneklerini de açıkladı. Peki, Redmi Note 14 Pro serisinin renk seçenekleri neler? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Redmi Note 14 Pro serisinin renk seçenekleri belli oldu

Xiaomi, Note 14 Pro serisini gelecek hafta Çin’de tanıtacak. Firma, tanıtımdan önce piyasaya süreceği modellerin renk seçeneklerini açıkladı. Firma tarafından belirtilene göre Redmi Note 14 Pro; hayalet yeşili, alacakaranlık moru, porselen beyazı ve geceyarısı siyahı olmak üzere dört farklı seçeneğiyle gelecek.

Cihazın beyaz renk seçeneği parlak bir görünüm sunarken yeşil ve mor seçenekleri ise çift renk tonu sunacak. Siyah olan renk ise mat yüzeyi ile alıcılarının karşısına çıkacak.

Redmi Note 14 Pro Plus için ise seçenekler değişiyor. Redmi Note 14 Pro Plus; yıldız yeşili, porselen beyazı, geceyarısı siyahı seçenekleriyle gelecek. Pro Plus daha düz ve sade bir kamera tasarımı tercih edecek. Standart Pro modelleri ise hafif çıkıntılı kameralara sahip olacak.

Öte yandan daha önce çıkan sızıntılarda Note 14 Pro’nun Snapdragon 7s Gen 3 işlemci, 50 MP ana kamera ve 90 W şarj ile piyasaya sürüleceği belirtilmişti. İki cihaz da delik tasarımlı bir özçekim kamerasına sahip ve kavisli ekrana sahip olacak. Ayrıca cihazlar, suya ve darbelere karşı dayanıklı olacak.

Redmi K80 ve K80 Pro tanıtım tarihi ve teknik özellikleri belli oldu

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz