Renk değiştirebilen Tecno Camon 30S tanıtıldı!

0
42 Okunma
Temsili görsel

Tecno, şubat ayında Camon 30 ve Camon 30 Pro modellerini tanıttı. Ardından da Camon 30S Pro’yu tanıttı. Firma şimdi de Tecno Camon 30S modelini pazara sunmak için hazırlanıyor. Peki, akıllı telefonun teknik özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Tecno Camon 30S teknik özellikleri fiyatı

Tecno, bugün Camon 30S modelini tanıttı. Akıllı telefon, bazı pazarlarda görünse de satışa henüz resmi olarak çıkmadı. Fakat cihazın teknik özellikleri, tasarımı ve fiyat etiketiyle ilgili bilgiler belli oldu.

Tecno Camon 30S, gücünü 6 nm fabrikasyon sürecinden geçen Helio G100 işlemcisinden alıyor. İşlemci; iki adet 2.2 GHz hızında Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik işlemci ihtiyacını da Mali-G57 MC 2 ile sağlıyor.

Akıllı telefonun 6,78 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızında, FHD+ OLED ekranı var. Ekranda 13 Megapiksel delik tasarımlı özçekim kamerası yer alıyor. Ekran, ıslak parmakla da kullanılma özelliğine sahip. Arka panelde ise 50 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel derinlik sensörü ile birlikte geliyor.

Tecno Camon 30S’in asıl dikkat çeken özelliği ise renk değiştirebiliyor olması. Cihazın mavi renk seçeneği, güneş ışığında maruz kaldığında mora dönüşüyor. Modeldeki renk seçeneklerinin tamamı ise mavi, siyah ve ve sarı olarak belirtildi.

5.000 mAh bataryaya sahip akıllı telefon, 33W şarj ile destekleniyor. Yan özellikleri arasında ise Dolby Atmos destekli stereo hoparlör ve IP53 sertifika var. Tecno Camon 30S için fiyat etiketi ise 8 GB RAM ve 256 GB depolama için 215 dolar olarak açıklandı.

Tecno Pop 9 5G tanıtıldı! Teknik özellikleri ve fiyatı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz