Renk değiştiren akıllı kıyafetler ile kombin derdine son!

1
1.054 Okunma
renk değiştiren akıllı kıyafetler

ChroMorphous Renk değiştiren akıllı kıyafetler ile artık sizde farklı renkler de aksesuarlar almanıza gerek kalmayacak. Özellikle şal, çanta gibi küçük parçalarda kullanılacak bu kumaşlar sayesinde daha az eşya ile daha fazla kombin yapabileceksiniz.

ChroMorphous Renk değiştiren akıllı kıyafetler hakkındaki detaylar

 

renk değiştiren akıllı kıyafetler

ChroMorphous teknolojisiyle Central Florida Üniversitesi’ndeki araştırmacılar, ChroMorphous teknolojisi ile yeni kumaşlar üreterek giyim sektörünü bir adım ileriye taşıdı. ChroMorphous ile kıyafetlerinizi akıllı telefonlarınız aracılığı ile farklı renklere çevirebileceksiniz. Akıllı telefonlarınıza yükleyebileceğiniz bir uygulama ile kontrol edebileceğiniz kumaşlar pil gücü ile çalışıyor.

Kumaş üzerindeki bu değişim sanılanın aksine led veya ışıklar ile değil kumaşın kendi dokusu üzerinde olacak. aynı zamanda değişimler sadece renk değil desenler üzerinde yapılabilecek. Örneğin düz, desensiz bir kumaşı uygulamayı kullanarak çizgili kumaş haline getirebileceksiniz. Ürünü daha yakından tanımak için

 

Kumaşın üreticileri bunun bir ilk olmadığının farkında. Daha önce çeşitli yöntemler ile kullanılan bu kumaşların bu kadar gelişmiş modele yükseltilmesi konusunda da iddialı. Renk değiştiren akıllı kumaşlarınızı dilediğiniz gibi yıkayabilir veya ütüleyebilirsiniz. Fakat ürün için kurutma makineleri yerine doğal yollardan kurumaya bırakılması öneriliyor.

Akıllı teknolojilerin giyim sektörene olan bu yatırımları ile artık gardırobumuzda daha az eşya ile daha fazla kombin  oluşturabileceğiz.

 

1 Yorum

  1. La akilli kiyafet mi olur. Once siz akilli olun da neye ne isim verdiginize bir bakin. Neyse. Artik goz yanilmasina bile akilli kiyafet deniyor. Arkadas bu kadar mi hoduk olduk biz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz