Samsung Galaxy A36 tasarımı ortaya çıktı! İşte görüntüsü

0
28 Okunma

Samsung, uzun süredir uygun fiyatlı beklenen Galaxy A36 modeli üzerinde çalışıyor. Tanıtım tarihine az bir süre kaldığı düşünülen Galaxy A36’nın teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı. Peki, Samsung Galaxy A36 5G için detaylar neler? Habere hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy A36 tasarımı ortaya çıktı

Samsung, uygun fiyat etiketine sahip olacak Galaxy A36 modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Tanıtım süresine az bir süre kalan modelin muhtemel teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı.

Bugün yayınlanan habere göre Galaxy A36 modelinde selefinden farklı olarak birleşik kamera tasarımını kullanılacak. Kavisli ekranda ise delik tasarımlı özçekim kamerası yer alacak. Renk seçenekleri belli olmayan telefonun 2025 yılının ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor.

Öte yandan cihaz, gücünü 4 nm üretim sürecinden geçecek Snapdragon 6 Gen 1 işlemcisinden alacak. İşlemci; dört adet 2.2 GHz hızında Cortex-A78 ve dört adet 1.8 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik işlemci ihtiyacını da Adreno 710 ile sağlıyor.

Yeni çıkacak akıllı telefon, selef modelde olduğu gibi 6 GB RAM ile gelecek. Fakat Samsung’un yeni modelde yükseltmeye giderek 8 GB RAM seçeneği de sunması bekleniyor. Fiyat etiketinin ise önceki modelde olduğu gibi 370 dolar (12 bin 642 Türk Lirası + vergiler) olması öngörülüyor.

Samsung, telefonların büyük bir kısmını yapay zekaya ayıracak!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz